Haantjes de voorste en de AIVD

Een Russische poes…
En zie wat er tevoorschijn komt. Veel is verloren gegaan door de eendrachtige samenwerking tussen PVV gajes en Krapuul. Maar dit is er toch nog maar mooi. Of het nog op de site van Jacqueline Wouters, eens tipgeefster van André de Raaij bij Krapuul, staat ga ik niet uitzoeken.

Wat zei André ooit? Ik ruik het als iemand voor de AIVD werkt. Mooi. Nu is de vraag, wie was eerder, Sjaakie of André? In ieder geval speelde het wel in dezelfde periode. Juist ja, die navorsingen van Sjaakie zijn beroemd, op Twitter. Vraag het Demmink maar, of leden van ons koningshuis. Ze kunnen erover meepraten. Voor André was ze ongetwijfeld een betrouwbare bron, had Huib Riethof hem niet ingefluisterd, dat…? Ja, dat Sjaakie altijd de waarheid sprak en nooit loog. Nu vorste Sjaakie niet alleen de wegen van Demmink na, maar ook die van Tibaert. Ze wist een bericht van Cas Vries boven tafel te halen en meteen gingen alle bellen bij haar rinkelen. Hanen, hanen die jong geslacht moesten worden. Bloed aan de paal…

Een plus een is twee dacht Sjaakie en ze zorgt ervoor dat zulks de wereld kond wordt gedaan, zeer tot voordeel van André, die of hierdoor zijn oordeel bevestigd zag of op een idee werd gebracht. Ik reproduceer dat bericht weer op mijn beurt. En die AIVD? Lach niet, najaar 2012 heeft er een bijeenkomst van politie, recherche en AIVD plaatsgevonden ergens in het land. Een twaalftal personen waren aanwezig en op de tafel lag spul van Tibaert. Verder kan ik geen mededelingen doen. Grappig in dit verband is verder dat ik enkele dagen later die haatoma ontmoette op de Markt in Maastricht en haar vertelde over die bijeenkomst. Stil, niet zo luid, zei ze angstig, de schat.

Dan is er nog mijn relatie met Cas. Die verklap ik niet. Wel hou ik nog een flesje bier van hem tegoed. 

Het stukje van Cas in de reproductie van Sjaakie:


woensdag 26 juni 2013


Cas Vries

Ik, als vader van mijn gedachten.

– overdenkingen, gedachten, nonsens en popielitiek –

Welke haan kraait?

Mar29 pijnvanhetpeinzen

 

Veel hanen, weinig kipp’n. Dat krijg je als je er geen reet aan doet. Hanen moet je jong slachten. Er worden door de bank genomen veel haantjes geboren, weinig kipp’n. Jonge hanen zijn best te pruimen. Een lel voor de kop, op het hakblok, en met een goed gemikte beheerste slag, de kop afhakken. Zo gaat dat. Even in een emmertje kokend water onderdompelen, en plukken.
Tussen deze hanen en kipp’n op de foto zitten verraders. Hanen en kipp’n met een dubbele agenda. Net als bij mensen. Bij mensen heten dat AIVD’ers. De AIVD (Algemene Inlichtingen en Veiligheids Dienst) werkt veel met burgers als informant. U zult ze nooit leren kennen, ze mogen er niet over praten. Wanneer zij er wel over zouden praten, dan zegt de dienst glashard dat ze hem of haar niet kennen. Nederland, het land der verraders. Het kan zomaar uw buurman zijn die drie keer kraait.
Kijk eens op de site van de AIVD, misschien staat er wel een vacature voor u bij. U mag er nimmer over praten, doet u dat wel, dan zeggen ze gewoon dat u gek bent. Gekke Henkie.


Geen opmerkingen:

 

 

 

Nawoord


Enkele maanden later waren mijn weblogs verdwenen, een ongekend succes voor fascisten, links en rechts.
Let op mijn woorden, mensen die dergelijke daden plegen als die onbenullen van Krapuul, zullen zich in een veranderde politieke constellatie weten te arrangeren. Dit leert de geschiedenis. Lafaards zijn vele malen gevaarlijker dan openlijke racisten en fascisten. Ze helpen het klimaat scheppen waarin die laatsten kunnen gedijen, zeker als ze durven te beweren van fascistische smetten vrij te zijn. 


November 2016
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.