Helemaal mee eens…

Ingmar Bergman: Nattvardsgästerna (Winter Light) (1963)
Het kan niet snel genoeg gaan met die overwoekering. Laten we de vluchtelingen met open armen ontvangen, hoe meer, hoe liever. Dit volk is aan vervanging toe, niet voor niets de grote angst voor mensen als Hans Jansen, Martin Bosma en Geert Wilders. Zij streven naar een Bataafs Kalifaat gegrond op de verworvenheden van beeldenstormers en zeerovers. Voor dat streven moet een stok gestoken worden. Het bot en hoogst onbeschaafd volkje dat deze lieden gedwee in alles volgt en in het geheel niets bijdraagt aan de toekomst voor ons en onze kinderen moet eindelijk maar eens verdoemd worden om op een geheel natuurlijke wijze uit te sterven. 

Echte beschaving is gevraagd, een levenslustige met mooie mensen, dan kan onze natie weer opbloeien en zal het geen paria worden in de volkerengemeenschap. Want zeg nou zelf, wie na de les met de nazi’s die geschiedenis in een andere vorm weer wilt overdoen, is een fascist, feitelijk nog erger dan een nazi. 

Massa-immigratie van moslims:
Onze steden worden overwoekerd door islam


Uitgelicht: bron – Ingevoegd: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.