Blanke meisjes lopen steeds gevaar

Frantisek Drtikol: La prière (1928)


 

“Gekleurde buitenlanders vormen een gevaar voor blanke meisjes.” Dit schreef een hoofdcommissaris van politie, nee niet die van Maastricht, maar die van Amsterdam. U weet wel, de stad waar tolerantie heerst, waar hard gewerkt wordt en niet geprofiteerd en op de zak van anderen geleefd. De stad die wereldwijd bekend staat voor haar openheid, vraag dat maar aan de vluchtelingen. 

Je weten te verkopen, daar zijn Bataven uitermate goed in bedreven. Decennia lang stonken er zelfs de joden in Israël, die beter moesten weten, in. Die tijd is gelukkig voorbij.

Die hoofdcommissaris was Versteeg, we schrijven het jaar 1936.  Hij bracht rapport uit aan de burgemeester waarin hij gewag maakte van “mensapen” die “tal van minderjarige vrouwen (…) seksueel ten val brachten.” 

Niets nieuws onder de zon. Geheel in deze geest weet de ideoloog van de bv Wilders te melden:


 


De hyperlink verwijst naar de PVV site waarop gemeld wordt dat Bosma kamervragen heeft gesteld. Het betreffende stuk begint als volgt:


 


Het vaste stramien, anderen beschuldigen van fascisme, racisme en zelf die praktijk dag in dag uit beoefenen. Werkelijk een gotspe: alleen zwarten mogen lid worden. Mensen die zich verzetten tegen onderdrukking, tegen het ontkennen van hun (culturele) identiteit betitelen als racisten, een kenmerk geheel en al afkomstig uit “blanke” bron is een fascistentruc van de bovenste plank. Tja, Bosma is niet voor niets chef-ideoloog van een z.g. vrije beweging. Geschokt neem je je dan alle vrijheden die maar mogelijk zijn om de vrijheid van derden te beknotten, zeker als je je verzekerd weet van een ruime aanhang die je slaafs in alles zal volgen. Volgend maal kan er weer een schepje bovenop. Totdat…
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.