Gerardje…

Jean-Luc Godard: Vivre sa vie (1960)
Zo gaan die zaken bij mensen die niets willen of kunnen begrijpen, van alles en nog wat door elkaar halen en het kwalijkst van al in hun wezen asociaal zijn. Steeds zijn ze op zoek naar de stok om de hond te slaan. Het vermakelijke is, ze slaan steeds mis. Vanochtend kwam de chief editor (ik verzin het niet) van de opinie en nieuwssite Krapuul (ook dat verzin ik niet) met een reactie op een bericht van Tibaert. Vraag deze anarchiste (sic) vooral niet wat ze verstaat onder auteursrecht, om over recht maar helemaal te zwijgen. 

Na een vijftal jaren actief te zijn geweest op Twitter heb ik er schoon genoeg van steeds weer een hurkhouding aan te moeten nemen om mensen als Dijstelberge iets aan het verstand te peuteren. Om een bericht te citeren dat vandaag bij me langs kwam: “Ik ben hier even stil van … wat een misselijke kut wijven lopen er toch rond …”. Daar ben ik het hartgrondig mee eens en let wel, het is een vrouw die dat beweerde. 

Kutwijven? Ter illustratie:
Een andere dame stemt hiermee in. Iemand waarvan ik nog nooit gehoord had:
Grappig, ze schijnt te weten hoe ik mijn tijd besteed. Je hoeft iemand niet te kennen om een oordeel klaar te hebben. Er wordt geroepen nazi, pedofiel, “auteursrechtschender” en het profiel van die persoon staat vast. Schenden, schender, iemands eer en goede naam schenden, zullen we het daar maar liever over hebben? Het noteren van dergelijke wandaden gericht aan Tibaert doe ik al jaren. Juist daar hoor je die lui niet over. Integendeel, ze weten dat ze aansprakelijk zijn voor wat ze aanrichten. Dat betekent voor hen, niet inhoudelijk reageren, aandachtspunten verleggen naar niet relevante bijzaken, woorden verdraaien, feiten uit de duim zuigen, enfin, ik zou bijna zeggen, alles doen waar fascisten in uitblinken. Mensen voor möchtegern volksmoordenaars uitmaken, zoals met een zekere regelmaat op die site Krapuul te lezen valt, hoort hiertoe. De meermaals door mij gedocumenteerde waanzin uit dezelfde hoek aan mijn adres zal ik maar niet meer herhalen. Dat is stof voor justitie.

Geheel in de geest van Dijstelberge cs gaat ook iemand te werk uit de PVV stal. Nog meer overeenkomsten heeft het onderstaande met het werk van Van Donkelaar. Citeren, de context aangeven, begrippen omschrijven, het is te hoog gegrepen voor die lui. Denk nu niet dat ik ga uitzoeken hoe hij die citaten verzameld heeft. Aan bronvermelding wordt niet gedaan, laster en smaad verspreiden van horen zeggen liefst, is het beproefde recept in fascistische kring. Wordt het ontmaskerd komt geen rectificatie en na verloop van tijd duikt het opnieuw op. Gerardje, zoals ik hem noem, stuurde dit op mijn verjaardag de wereld in en dezer dagen adresseerde hij het aan Tibaert: 


Richt je eens op Wilders, Sjaakie

Geloof valt niet uit te roeien. Denk aan de gekke kralentellende, wierrooksnuivende pausfanatici die denken dat Maria een maagd was. Laffe kaarsjesbranders die al eeuwenlang leven in hun zelfontworpen poppenkast, waarin ze zich constant bezighouden met onvruchtbare rituelen die overduidelijk bij de duisternis horen en waarin pedopriesters zeer zeker de hoofdrol spelen. Zo draait het in de islam allemaal om een pedoprofeet en binnen de PVV is Wilders een pedofiel, zo krijgen wij te verstaan gekregen:
“Een vorm van pedofilie, ongetwijfeld. Een perverse… Een diep-christelijke: “Laat de kinderen tot mij komen.” Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst. In meerderheid zullen ze volgen, trouw, gelovig, gehoorzaam. En zij op hun beurt zullen de geopenbaarde boodschap weer aan hun kinderen doorgeven. Weinigen afvalligen zullen eraan weten te ontsnappen, zich vrij weten te maken. Zij zullen onbeschermd, verstoten uit de gemeenschap verder moeten.”
Indoctrinatie of hersenspoeling van kinderen is een slechte zaak uiteraard, maar kindermisbruik is Niet per definitie pedofilie. Geen valide argument dus. 
Tibaert vervolgt zijn betoog over de katholieken … en komt dan terug bij Wilders die dus evenals de eerder besproken pedoprofeet en pedopriesters pedofiel zou zijn:
“Waarom pedo? Heel eenvoudig, wie wil dat zijn kind betast of zelfs misbruikt wordt? Je denkt niemand en toch gebeurt het op allerhande manieren. Denk eens aan de reclame. Wat te denken van mensen die daar blind voor zijn, zelfs hun peuter laten afsabbelen door iemand als Wilders? Dat was mijn credo een drietal jaar geleden, mede in het licht van de losgebroken pedofielhetze waarop fascisten en neo-nazi’s gretig insprongen of entameerden.” 
Och ja, vanuit het publiek kreeg Wilders in 2012 door een fan een kind aangereikt en hij gaf het een zoentje op de wang. Daarvan werd een foto gemaakt die inmiddels talloze malen door Tibaert misbruikt is en waarvan hij ook nu weer gewag maakt. Voorts legitimeert hij zijn beschuldiging van pedofilie aan het adres van Wilders door te stellen dat anderen (al dan niet ten onrechte) eveneens van pedofilie beschuldigd werden. Een redeneertrant die je van een klein kind verwachten mag.
Het vervolg van het verhaal leest u maar ter plekke in verband met auteursrechten en dergelijke. Hij borduurt daar rustig voort op die katholieken en hun wanpraktijken, kan ik u vertellen.

5 van de in totaal 72 screenshots uit archief Van E inzake pedofilie aantijgingen van deze tweep

20th August geplaatst door
Het grappigst van al, hij is benauwd voor schending auteursrecht. Als hij iets behoorde te weten is het wel dat ik daar nooit of te nimmer over zal klagen, zelfs niet als de bron niet vermeld wordt. Juist om de reden kwalijke praktijken te laten zien dient dit weblog. Daar hoort dat ratjetoe van hierboven ook toe, schending auteursrecht of niet. Zelfs conclusies trek ik liefst zo weinig mogelijk. Ik mag toch nog wel veronderstellen dat de meerderheid van mijn lezers begrijpend kan lezen. Bij die lieden van Krapuul heb ik zo mijn twijfels, of zijn ze puur kwaadwillend, dat ligt zelfs meer voor de hand. Krapuul…
 
Uitgelicht filmshot: Jean-Luc Godard

Een gedachte over “Gerardje…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.