We now know for sure

Conspiratie: Israel nuked America on 9-11-01
Geloof die ‘wij’, dan zijn alle verklaringen zo helder als een klontje en volkomen logisch. Alle verklaringen en beschuldigingen kloppen als een bus, zeker als ze zionisten of moslims betreffen. Wie schieten hiermee op? Machthebbers die er baat bij hebben dat de geesten, die smeken om heldere en eenduidige interpretaties verward raken door grote hoeveelheden propaganda, desinformatie en complottheorieën. Ze maken een keuze en denken dan de waarheid te bezitten.

Die Juden sind an allem Schuld, ook onder zionistische vlag. Daar zijn nooit moslims voor nodig geweest om hier de nog steeds in de donkere Middeleeuwen levende beschaafde westerlingen van te overtuigen: VETERANS TODAY.

De stelligheid waarmee zaken als “the Rothschild Khazarian Mafia (KM) based in the City of London Financial District, a separate nation like the Vatican” in de wereld gezet worden als feit zijn wonderbaarlijk en vergelijkbaar met “de koran is erger dan Mein Kampf” of “islam is gelijk fascisme”. Je hoort dan ogenblikkelijk te weten dat alles dat uit dergelijke “feiten” afgeleid wordt, niet kan deugen, dat het dient ter misleiding voor andere doelen. Complexiteit terugbrengen tot een gemeenschappelijk kenmerk is en blijft de grote kwaliteit van demagogen:

Mein Kampf

 
Valt propaganda gepaard met of zonder groteske leugens zinnig te weerleggen? Zeer zeker. Je hoeft slechts de vaak baarlijke nonsens uiteen te rafelen en het is voor een ieder, vatbaar voor rede, glashelder wat er onder het volk gebracht dient te worden. Bereikt een dergelijke kritiek dat volk? Nee, ze kijken je apathisch aan, ze lezen je teksten niet, kunnen en willen, als ze het al zouden doen, deze niet begrijpen of weerleggen.

Ook kun je volstaan met het tonen van de meest waanzinnige, idiote formuleringen geadresseerd aan personen. Vaak vallen ze niet snel te verifiëren op hun waarheidsgehalte, vandaar dat ik me bij het experiment Tibaert in hoofdzaak bepaald heb tot mijn eigen persoon. Mijn weg werd gekruist door holle vaten en schreeuwerds, om het netjes uit te drukken. Hun gemeenschappelijk kenmerk ook hier was en is dat zij zich baseren op hersenspinsels waar nooit op terug gekomen wordt. Verdedigen hoef je je hiervoor gelukkig niet, zeker niet als die beschuldigingen van een dergelijk laag allooi zijn als bij een aantal lieden om en van de site Krapuul.

Krapuul haal ik weer met nadruk aan omdat op die site de meest vreemde fratsen worden uitgehaald. Meldingen uit eigen koker, die werkelijk hout snijden, zijn bijzonder schaars. Veelal wordt aandacht gevraagd voor artikelen al elders verschenen. Zelfs een behoorlijke inleiding op dergelijke stukken is teveel gevraagd. Een tweet als deze maakt je wel nieuwsgierig:Antisemitisme is een niet-joods probleem, bij uitstek een christelijk. Zo zou je op die rabbi kunnen reageren. Maar wat zei Lody van de Kamp feitelijk? Het artikel wordt op de oorspronkelijke site zo ingeleid:

 

“Voor veel Nederlandse Joden is het antisemitisme een hobby geworden”, meent rabbijn Lody van de Kamp. De antisemieten zijn volgens hem echter niet het probleem maar de Joden zelf. Zonder terugkeer naar hun religieuze wortels hebben ze geen toekomst.

 


De nadruk ligt op Nederlandse joden. Uit de kop van het artikel wordt dat niet duidelijk. Een omissie. De gretigheid waarmee dat artikel op Krapuul met die kop zonder enige context wordt overgenomen geeft te denken. Uit wat van die mensen te lezen valt willen ze graag, evenals trouwens Wilders, als Judenfreundlich geboekstaafd worden. Ze lopen hopeloos klem als het over Israël, Palestina en zionisme gaat. Ze vervallen dan in de bekende slogans typerend voor mensen die slechts in sjablonen kunnen denken en wat daar niet in past negeren of ontkennen ze.

Ik weet zeker dat met deze mensen van alles mis is… Sure.

O ja, trauma’s… Een trauma dat kennelijk nog altijd bestaat. Gelukkig, handel is handel en die hoort vrij te zijn, van wapentuig tot…: 

 

 


De verklaring die Bataven steeds bij de hand hebben, het is een trauma, het zit ‘m in de psyche, narcist, schizofreen… 


Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.