Gezwellen dien je te verwijderen

Indonesië
Dat is plicht, gezwellen woekeren verder en verwoesten het leven. We naderen beslist nog ooit het punt, wanneer we op dezelfde voet wensen door te gaan als samenleving, dat controle en selectie onontbeerlijk worden. Rassenhygiëne noemden de nazi’s dat. In de toekomst zal het dan heten dat we naar een gezond mensenras moeten streven. Overbevolking dreigt, Malthus waarschuwde er al 200 jaar geleden voor op uiteraard wetenschappelijk verantwoorde wijze. Slechts degenen die het leven waard zijn en waardig wensen te leven verdienen gezond te blijven. De rest is afval, menselijk afval.


De nazi’s noemden dat hygiëne, met als leer eugenetica…In dit verband wil ik er nog aan herinneren dat ook Tibaert tot een categorie behoort die binnen een pure op normen en waarden gebaseerde samenleving onwenselijk is. U kent de ridel wel, alcoholist, getraumatiseerd pedofiel, of werd zijn geestelijke toestand veroorzaakt door een oorlogstrauma? Ach, ik begin te dementeren, haal van alles door elkaar. Dat waren toch PVV’ers die dat beweerden? Ook wisten ze dat Tibaert een hersengezwel had. Werkelijk, ook hun tegenstrevers beweren het en nog veel, heel veel meer. Niet voor niets werd herhaaldelijk opgeroepen Tibaert naar een snel levenseinde te voeren. 

Er is iemand die dit alles beslist kan beamen, Teun. Hij noemt zich wel eens anders, maar voor het gemak houden we het op Teun. Teun heeft beslist geen vrolijk leven achter de rug en wil vooral niet herinnerd worden aan bepaalde voorvallen, begrijp ik uit zijn woorden. Ik heb hem uitgenodigd eens een pilsje te komen drinken in Maastricht, nee het was andersom, hij kwam met dat voorstel. 
Mijn geliefde stalkster en nog iemand RTen zijn bericht. Die iemand deed vorige week deze oproep zag ik nu:
Ze beaamden met z’n tweeën de reactie op een tweet met deze strekking:
U ziet het, zo kwam ik uit bij de tweet waarop ik toch wel even wilde reageren:
De cirkel is weer rond, exact zo als ik al drie jaar ervaar met Tibaert. De vraag is nu, is Tibaert schizofreen, dement, een geestelijk gehandicapt iemand? Of snijden zijn diagnoses hout, n.l. dat we in al deze gevallen met fascisme van doen hebben. Beide kampen zullen het ontkennen en elkaar beschuldigen en Tibaert voor gek verklaren. Ophangen, die gek, Tibaert dus… Zo simpel denken fascisten over en weer…

Uitgelichte foto: Indonesië – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.