Lastig leugens te weerleggen

· feminisme, fotografie, internet
Authors
Vogue



Netjes stond alles genoteerd, maar het spul moest weg. Ina Dijstelberge lukte het, opzet of niet. Door het zoeken naar wat anders zie ik dit: 


Treksletje





Ina kan liegen alsof het gedrukt staat, André weet beter, Sjaakie is de dader en Kes wordt van iets beschuldigd waar hij part nog deel aan heeft.

Sjaakie noemde Ina een treksletje, André altijd zeer kies, u weet wellicht nog @kutje13, vond het wel een leuke vondst van Sjaakie. Ina kon er niet mee lachen. Lees nu eens wat ze op haar “Tibaert” blog durft te schrijven. 

Onder SCREENSHOTS oktober 2013 valt het een en ander wel te achterhalen. Tja, je mag aannemen dat ook Ina er baat bij had dat die weblogs van mij bij Google verdwenen. De aanleiding is bekend: “feminisme”.  Dom…

Feminisme, daar moet ik toch eens een wat uitvoeriger bericht aan wijden. Nee, niet aan de hand van dit boekje uit het welbekende circuit van André, dat ik bij de spullen van mijn vrouw vond. Grappig, behalve de onvermijdelijke Anja Meulenbelt komen in dit geschrift alleen mannen aan het woord… Er staat zelfs, o schande, niet functioneel naakt in, André.


ps: André is bekend op Twitter onder @vanovernaar en op Krapuul onder Arnold vd Kluft.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: