Extreemlinks

Daido Moriyama: Tokyo (1969)
Een oud-medewerkster van Krapuul, Jacqueline Wouters, spreekt haar grote zorgen uit over het extremisme in Nederland. Deze extremisten behoren, zover te overzien, tot de Tibaert groep. AIVD en recherche zijn inmiddels volledig op de hoogte. André de Raaij, een miskend journalist en dj, nu actief voor voornoemde opinie- en nieuwssite, wist het al, hij rook het. Tibaert is een stille van de dienst verkondigde hij. Hoe waar… 

De info van Jacqueline Woutersvrijdag 14 juni 2013

Extreem linkse fascisten

Oderint dum Metuant (Laat hen haten, zolang zij vrezen! Caligula)
IS ook regelmatig te vinden op ISIS demonstraties

 De agenda van  cq  #djangocommando  is het zoveel mogenlijk onrust te veroorzaken bij Joden en angst bij het Nederlandse volk

Brekend. Bron veiligheidsdiensten: Bommelding Bijenkorf ISIS

 


Lees haar schokkend bericht in zijn geheel, goed gedocumenteerd met foto’s en video-opnamen. U komt dan ook meer te weten over de Tibaert groep, waarvoor recherche uit de Randstad veel belangstelling had:


“DDOS vrienden van Tibaert Recente doelwitten in NL: GeenStijl, Powned. TPOnl, Flabber, Endatdit, JoostNiemoller, VrijeChroniquers, Opinieleiders, Krapuul.”

“De AIVD waarschuwde voor de AFA, de Antifascistische Actie, een extreem linkse actiegroep die zich richt tegen rechtse partijen.”

 


De AIVD dus en u bent gewaarschuwd tezamen met Kluftje van Krapuul en andere grote geesten op internet. En passant leert u nog wat bij over wat fascisme werkelijk is, wat fascisten als Van Donkelaar er van maken:


Wie dacht dat fascisme behoort tot de verleden tijd heeft het mis. Het is springlevend, en wel in de vorm van bijvoorbeeld een organisatie als de Amsterdamse anti Fascisten. Winston Churchill zei het al :“The Fascist of  the future will be the anti-fascist.” Er is trouwens geen hard bewijs dat Churchill dit ooit heeft gezegd of geschreven, maar diegene die het heeft gezegd was zeker niet dom

http://www.artikel7.nu/opinie/opinie-micha/anti-fascisten-en-extreemrechts-filosofische-partners.html  domain suspended

 


Spijtig is wel dat de auteur al haar reacties op het bericht heeft verwijderd: 

BIJLAGE: Jacqueline wouters – Extreem linkse fascistenUitgelichte foto: Daido Moriyama – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.