Extreemlinks

· fascisme, fotografie, internet, justitie, vrouwen
Auteurs

 

Tokyo, 1969 – © Daido Moriyama

bronEen oud-medewerkster van Krapuul, Jacqueline Wouters, spreekt haar grote zorgen uit over het extremisme in Nederland. Deze extremisten behoren, zover te overzien, tot de Tibaert groep. AIVD en recherche zijn inmiddels volledig op de hoogte. André de Raaij, een miskend journalist en dj, nu actief voor de opinie- en nieuwssite Krapuul, wist het al, hij rook het. Tibaert is een stille van de dienst verkondigde hij. Hoe waar… 

 De info van Jacqueline Wouters:


vrijdag 14 juni 2013

Extreem linkse fascisten

Oderint dum Metuant (Laat hen haten, zolang zij vrezen! Caligula)
IS ook regelmatig te vinden op ISIS demonstraties
De agenda van  cq  #djangocommando  is het zoveel mogenlijk onrust te veroorzaken bij Joden en angst bij het Nederlandse volk

Brekend. Bron veiligheidsdiensten: Bommelding Bijenkorf ISISLees haar schokkend bericht in zijn geheel, goed gedocumenteerd met foto’s en video-opnamen. U komt dan ook meer te weten over de Tibaert groep, waarvoor recherche uit de Randstad veel belangstelling had:


“DDOS vrienden van Tibaert Recente doelwitten in NL: GeenStijl, Powned. TPOnl, Flabber, Endatdit, JoostNiemoller, VrijeChroniquers, Opinieleiders, Krapuul.”

“De AIVD waarschuwde voor de AFA, de Antifascistische Actie, een extreem linkse actiegroep die zich richt tegen rechtse partijen.”De AIVD dus en u bent gewaarschuwd tezamen met Kluftje van Krapuul en andere grote geesten op internet. En passant leert u nog wat bij over wat fascisme werkelijk is, wat fascisten als Van Donkelaar er van maken:


Wie dacht dat fascisme behoort tot de verleden tijd heeft het mis. Het is springlevend, en wel in de vorm van bijvoorbeeld een organisatie als de Amsterdamse anti Fascisten. Winston Churchill zei het al :“The Fascist of  the future will be the anti-fascist.” Er is trouwens geen hard bewijs dat Churchill dit ooit heeft gezegd of geschreven, maar diegene die het heeft gezegd was zeker niet dom


Spijtig is wel dat de auteur al haar reacties op het bericht heeft verwijderd. 
tibaert blogspot


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: