Drek en Nachtmerrie

Senegal
“Die LinkseN8merrie noemde mij gisteravond nog nazihoer, ik kon er nog om lachen…”, bericht Helena. Helena heette ook mijn grootmoeder, een Duitse. Een Haagse fascist wist te melden dat haar familie niet deugde, later kreeg ik verhalen te horen over de SS in relatie met mijn familie, mijn grootvader een kapo, mijn moeder een nazihoer. Een Bataafse in Maastricht wist te melden dat ik verlekkerd was over alles wat met de oorlog te maken, het gebruik van Duitse media door mij vond ze verdacht. Ja, zei ze, je moet maar durven met een NSB familie. Veel meer kwam aan bod. 

Jeky, want dat is die LinkseN8merrie, werd ogenblikkelijk een trouwe vriendin, toeverlaat en bron van informatie over Tibaert voor Jacqueline Wouters, nadat ik die dame de wacht had aangezegd toen ze Ed van Thijn door het slijk ging halen, over hem berichtte dat hij betrokken was bij pedofilie. Wat toen volgde was een lesje van wat ik linksfascisme ben gaan noemen. Van lieverlee kristalliseerde zich dat uit bij enkele lieden rond de site Krapuul.

Wouters moest blijkbaar beschermd worden, Tibaert diende te verdwijnen, dat was de boodschap, die nog bijna lukte ook. Velen, zeer velen stonken in de desinformatie die met gretigheid over Tibaert verspreid werden. De smeerlap was Tibaert, die de waanzin over hem verspreid werd liet zien, niet de lasteraars en bedriegers van het kaliber @gavimensch, @jacquelinewxxx, @huibree, @vanovernaar e.a. die als betrouwbare informanten werden en worden beschouwd. Een van die goedgelovigen blijkt Helena te zijn.

U ziet, er is weinig voor nodig om iemand in het verdachtenbankje te zetten. Ik wil het nog maar eens benadrukken, hetgeen Tibaert ervaart in het klein overkomt een hele bevolkingsgroep in het groot, de “Marokkaantjes”, de “moslims”. Het mechanisme is exact hetzelfde. Zet verdachtmakingen in de wereld, verkoop grove leugens en je wordt geloofd. Fijn toch, dat ik dat als Tibaert kan laten zien?


Helena reageerde op iemand, onder “Drek en Nachtmerrie” verwees ze hiernaar:


Jeky, mijn teerbeminde stalkster. Meer over dit figuur en andere PVV smeerlappen en hun innige samenwerking met mensen als Eveline van Donkelaar ook op de Tibaert blogspot. Wist u dat Ina Dijstelberge Eveline met raad en daad terzijde stond hoe ze een aanklacht tegen Tibaert moest indienen en om via Google te zorgen dat mijn weblogs verdwenen? Zo ook die André met zijn dolkstoot. Er zijn mensen, die proberen de geschiedenis naar hun hand te zetten, Ina is er eentje van, Huib Riethof een ander. Schaamteloos zijn ze. Juist, tussen woord en daad bevindt zich bij die mensen een diepe kloof.


Zit me bij dat André de Raaij Helena attendeerde op dit bericht. Wat die klojo haar precies vertelde is me ontschoten, hij maakte in ieder geval misbruik van het gegeven dat ik m’n grootmoeder had aangehaald i.v.m. met haar naam. Van schrik blokte Helena me meteen. Zo zie je maar. Wie zei ook alweer stalken? Wel weer mooi om te weten dat De Raaij volledig op de hoogte moet zijn van hetgeen ik op Twitter en Blogger te melden heb. De conclusies liggen voor de hand.

Update 14 april 2017
Uitgelichte foto: Senegal – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.