Een half gare haan…

Barcelona (1964)Tja, die geschiedenis zal en moet herschreven worden. Het is een grote familie berichtte ik enkele maanden na het voorval over Ed van Thijn. Inmiddels lijken de zaken afgerond. Ik citeer nog maar eens Peter Breedveld vrij uit mijn geheugen: “In Nederland weet de dader zich binnen een dag tot slachtoffer te transformeren”. 

Enkele malen heb ik op het punt gestaan aangifte te doen. Bijna dagelijks geconfronteerd worden met strafbare daden jegens je persoon en je naasten is geen lolletje. Toch ben ik blij dat ik het afgezien van een zaak, waarbij ik gevraagd werd me aan te sluiten, nooit gedaan heb. Dit weblog maakt vele malen duidelijker hetgeen er speelt als fascisten hun gangetje kunnen gaan dan ooit via de reguliere wetsweg. 

Lees het onderstaande maar eens. André van Raaij heeft alles gelezen wat ik te melden had, een voorbeeld, maar blijkbaar mocht niet waar zijn wat waar is in zijn ogen. Nog een voorbeeld, de eitjes van Huib. De boodschapper van regelrechte fascistische wandaden werd voor hem de dader. Moet ik er nog meer over zeggen? Straks wellicht, als ik nog even tijd heb.

Van Thijn… Helena, doen die aanklacht. Ik had de dader slechts geblokt. Ja de dader, vraag dat maar aan je vriendje. Kun je nog wel lezen? Ik vrees van niet. Beluister dat radioprogramma eens, is ook voor jou zeer informatief. Overigens, wees voorzichtig, mijn nek moest gebroken woorden nadat ik het opnam voor Ed van Thijn. Fatsoenlijk, open en eerlijk gedrag wordt afgestraft in dit land. wist je dat nog niet? 


helena_is_here 8:50am
@VanOverNaar jammer dat Van Thijn niet belangrijk genoeg meer is…. anders was dat nog wel wat waar OM iets mee kon doen

Verberg gesprek

helena_is_here  mijn opa heeft in concentratiekamp gezeten en mijn moeder (en familie) in een jappenkamp en mij dus een nazihoer noemen LinkseN8Merrie !!! 3:26pm, Dec 29

VanOverNaar  @helena_is_here Nou en hiermee trek je dan de aandacht van Het Middelpunt Van Het Universum https://t.co/fPGIybhcBu 11:58pm, Dec 29

helena_is_here  @VanOverNaar ow hellup, jeetje… volgens mij had ik hem geblockt wat is dat voor ….. halve gare haan?? 12:02am, Dec 30

VanOverNaar  @helena_is_here < te melden. Wees er trots op dat het Centrum Van Het Universum je in de gaten heeft 🙂 12:04am, Dec 30

helena_is_here  @VanOverNaar 🙂 plaatst die haan over jou ook nog berichten? Hoop van niet voor je… 12:06am, Dec 30

VanOverNaar  @helena_is_here < heb &hoe ik konkel met allerlei mensen die ik weliswaar niet ken maar met wie ik vecht tegen het Centrum van het Universum 12:09am, Dec 30

helena_is_here  @VanOverNaar vervelend dat hij dat doet! Niet meer naar die site klikken… i 12:11am, Dec 30

VanOverNaar  @helena_is_here Zijn vuistdikke dossier ligt bij het OM maar ja, je weet hoe dat met dergelijke lui omgaat 12:14am, Dec 30

helena_is_here  @VanOverNaar jee… kost ook tijd en energie voor je en het lijkt mij dat ze wel wat met dat dossier moeten doen …. 12:17am, Dec 30

VanOverNaar  @helena_is_here Rechercheur die het opnam zei: ik heb liever een mooie moord. Op zo’n ogenblik kan ik een smeris waarderen 😉 12:21am, Dec 30

helena_is_here  @VanOverNaar meer mag publiceren op die site (wegens stalken, smaad) en boete als ie het wel doet… 12:24am, Dec 30

VanOverNaar  @helena_is_here < steeds onsamenhangender. Mijn aanklacht was mede namens Ed van Thijn, maar die is niet belangrijk genoeg (meer) 12:31am, Dec 30

helena_is_here  @VanOverNaar jammer dat Van Thijn niet belangrijk genoeg meer is…. anders was dat nog wel wat waar OM iets mee kon doen 8:50am, Dec 30Van Thijn niet belangrijk meer? Wat een vreemdsoortige uitspraak, ik zal er maar niet verder op ingaan. Voor mij is in ieder geval elke persoon waardevol en als justitie naar behoren functioneert is iedereen gelijk voor het gerecht. Ik weet, daarover valt te twisten. 

Van Thijn in 2012, praktisch tezelfdertijd toen een relatie van André van Raaij het nodig achtte deze man te bezoedelen en ik haar om die reden blokte:


Mijn geschiedenis? Het démasqué van die hypocriete lieden gaat gewoon verder. Steeds weer herhalen kost me teveel tijd en verstandige mensen hebben aan half woord voldoende. Kwaadwillenden, fascistisch pak e.d., zullen altijd je woorden misbruiken, ze verdraaien. André de Raaij heeft nu onomstotelijk bewezen een van hen te zijn. Ik was er allang bang voor.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.