Ik pik dit gewoon niet meer

· fascisme
Authors

Er zijn mensen, criminelen noem ik ze, die met grote liefde ondersteund worden in bepaalde kring. Ze noemen zich Krapuul. Ik noem ze fascisten, wat ze ook zijn. Slechts hun bij elkaar geschraapte waarheid geldt. O ja, ze hebben een grote afkeer van wat ze noemen nazi’s, rechtse tokkies. Juist dat tekent hun bekrompen kleinburgerlijkheid. Ze zijn gesteld op rust. Die van het kerkhof? 


bron
“Het fascistisch principe, is het christelijk principe” las ik onlangs van een groot Brits wetenschapper, jarenlang actief in Italië. Hij had gereisd en kon het dus weten. In luttele pagina’s legt hij als ware fascist het ons uit. Beetje stijl Wilders, alleen zo jammer dat onze blonde profeet alles op zijn kop weet te zetten. Islam is gelijk fascisme, zegt hij steeds. Hoe vaak moet ik nog herhalen dat het een het ander uitsluit? Op de VU weten ze beslist beter, dat is mijn overtuiging…

Iemand als Peter, mag ik aannemen…

FrontaalNaakt Jan 02, 11:36pm

Als je denkt dat ik me laat intimideren, vergis je je deerlijk, vriend. En nu rap mijn tijdlijn uit.

Kees de Lange @Infocadl2015

@Ans__Aarsema @FrontaalNaakt Ik walg ervan dat universiteit waarvoor ik me inzet dit soort figuren ongemoeid laat. Tijd om rector te bellen.

FrontaalNaakt Jan 02, 11:39pm

Graag stalker @Ans__Aarsema rapporteren wegens vuige laster en meneer Kees de Lange begeeft zich op zeer glad ijs.

Kees de Lange @Infocadl2015

@Ans__Aarsema @deniedhumrights @FrontaalNaakt @OpvliegersOp1 @ZilteBotte Na komende week zal CvB VU de feiten over deze figuur kennen.
Toch mooi dat er nog wakkere mensen in dit land wonen. Kees, emiritus hoogleraar natuurkunde, is zo iemand. Als fysicus weet hij alles van de islam en neemt het initiatief de zogenaamde Vrije universiteit van alle smetten te zuiveren. Hoe zou het verder moeten als Friesland zich losscheurt en zijn eigen lot gaat bepalen? Dan moet ons land stuurloos verder zonder al die wijze koppen uit dat land. Of zou de redding mogelijk toch uit Limburg komen, uit Venlo om precies te zijn? Van een zielsverwant van al die verlichte Friezen, hun inspiratiebron zelfs?
 
Tja, die nationalisten. Kende u De Lange al? Nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd…
Hier nog enkele tweets van de man, waaruit zijn diep inzicht en z’n grote bekommernis spreken. Een waar christenmens:

 

 

 

 

Ik kan u tot slot bevestigen dat zijn informatiebronnen deugdelijk en betrouwbaar zijn. Werkelijk, Kees is de onkreukbaarheid in persoon gebleken.
 
Peter Breedveld: “Ik pik dit gewoon niet meer. Ik hoef dit ook niet meer te pikken. Pure intimidatie.” Ben zeer benieuwd hoe dit gaat uitpakken…update januari 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: