Van het padje…

Phédia Mazuc

Je bent echt het padje kwijt. Ik lieg niet. Nooit. Zeker niet tegen jou. Het is een misverstand. We zien verder…


 


Huib Riethof gisteravond op Twitter. 

Het doet er voor mij geen ene moer toe waarover het ging. Maar ik spel zijn woorden. Hij zegt tegen iemand dat deze het padje kwijt is. Vervolgens drie woorden om vet te onderstrepen: “IK LIEG NOOIT.” Mocht er nog twijfel zijn, herhaalt hij: “NOOIT.” Vervolgens het merkwaardige: “ZEKER NIET TEGEN JOU.” Liegt hij nou wel of niet. Dan gaat hij op terugtocht… “HET IS EEN MISVERSTAND. WE ZIEN VERDER…”

Vervolgens betreden de hulptroepen het toneel. Voor mij het meest opvallende aspect. 

Nogmaals, Huib Riethof houdt sinds najaar 2012 zijn leugens jegens mij staande en voegde er verder de nodige smaad en laster aan toe. Zijn handelen vormde de opmaat voor een ongekende hetze tegen Tibaert, waarbij ook derden met hoon en smaad beladen werden.

Huib Riethof handelde als zijnde fascist. Hij kende geen twijfel en staafde daarmee derden in hun opvattingen en lasterpraktijken. Het is een groot schandaal, waar hij, en hij alleen een grote verantwoordelijkheid voor draagt. 

Een waar leerstuk is de affaire “Riethof – Wouters – Van Donkelaar – De Raaij – Dijstelberge” geworden in wat fascisme vermag, ook al gaat het verhuld achter de dekmantel van anti-PVV en zijnde links.

Kortom, mijn integriteit, die van mijn familie en vrienden is aangetast. Ik wacht op genoegdoening.


TER KENNISNAME VAN HET OM: 
@huibree – 9-10 januari 2016 – TL Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.