Haattweets

Maastricht – Molen van Clemens omstreeks 1930
Dit zie ik vandaag terug, een week of zo nadat Bommelding Kluftje van Krapuul me bestempelde als antisemiet. Die kwalificatie moet op informatie als deze van Sjaakie berusten. Kun je nagaan hoe dwaas die André de Raaij is. 

Aan z’n geestelijke vermogens mag ondertussen getwijfeld worden. Vergeet niet dat deze man insinueerde dat ik aan het dementeren was. Of is het nog veel kwalijker, is deze man niet achterlijk, maar feitelijk een gore smeerlap, een fascist, zoals ik n.a.v. die uitspraak over antisemiet veronderstelde? Het lijkt wel een constante, fascisten en hun geestverwanten beschuldigen steeds weer, zonder enig bewijs of wat ook, mensen van praktijken die ze zelf toepassen. Hoe breng je die lieden een halt toe?

Enfin, ook dit spul voeg ik uiteraard bij het dossier dat ik beschikbaar maak voor het OM. 

Nu een copie van het blog van Jacqueline Wouters. Non, je ne regrette rien…


Eerst nog dit omdat het in een paar worden duidelijk maakt waartoe mensen vervuld van niets ontziende haat in staat zijn. Eveline van Donkelaar:

Je doet niet anders @tibaert @casvries. Ik heb al eens eerder gezegd om @femkehalsema niet te gebruiken voor je smaadacties tegen anderen”

Dit is een verzinsel, een pertinente leugen die ze bewust poneert om er tegen Halsema glanzend op te staan en mij de pas af te snijden. Voor zoiets moet je wel door en door geslepen zijn, er voor in de wieg gelegd zijn als het ware.
Mijn reactie:

@CasVries En ach, zie waar die dame mee keuvelt, met de bedreiger van @FemkeHalsema en z’n vriendjes. cc @GaviMensch #justitie #politie

Aan de hare ging vooraf;

Het moet niet nog gekker worden. Nu zegt Eveline al dat @casvries en @tibaert @femkehalsema bedreigen. Ben je idioot of zo, Eveline?

Als reactie op:

Scheiden jullie nu eens uit met het bedreigen van @FemkeHalsema? Stelletje minkukels @CasVries @Tibaert wij zijn klaar met jullie.

Ook deze had weer een voorgeschiedenis, een longtweet, echt wat je noemt een beroepsstalker doende laster en smaad te verspreiden, maar ik blijf niet aan de gang.
Zie: @Tibaert – @FemkeHalsema

donderdag 25 april 2013

Fons Scaf scheld en haat tweets

 Valselijk beschuldigen van diverse politici het aanzetten en aanvallen zoals
bv tegen Wilders met fake accounts haat tweets tegen joden antisemitisme
en haat smaad en stalking jegens vrouwen.

 

 
Zieke manier van aandacht trekken op dodenherdenking
 
 

Op een van zijn haat en smaad blogs vinden we deze tekst

Bij NRC 2009 Opa Tibaert wil iemand kreupel schoppen

 
 Wouters geeft tweets van mij door met hyperlinks naar berichten. Enkele vallen weer terug te zien, andere lijken voorgoed verdwenen door toedoen van Dijstelberge, eigenaresse en hoofdredacteur van de vermaarde site Krapuul:

Update januari 2017Uitgelichte foto: Maastricht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.