Haattweets

Maastricht – Molen van Clemens omstreeks 1930
Dit zie ik vandaag terug, een week of zo nadat Bommelding Kluftje van Krapuul me bestempelde als antisemiet:

Valselijk beschuldigen van diverse politici het aanzetten en aanvallen zoals bv tegen Wilders met fake accounts haat tweets tegen joden antisemitisme en haat smaad en stalking jegens vrouwen.

De kwalificatie over antisemitisme moet op informatie als deze van Sjaakie berusten. Kun je nagaan hoe dwaas die André de Raaij is. 

Aan z’n geestelijke vermogens mag ondertussen getwijfeld worden. Vergeet niet dat deze man insinueerde dat ik aan het dementeren was. Of is het nog veel kwalijker, is deze man niet achterlijk, maar feitelijk een gore smeerlap, een fascist, zoals ik n.a.v. die uitspraak over antisemiet veronderstelde? Het lijkt wel een constante, fascisten en hun geestverwanten beschuldigen steeds weer, zonder enig bewijs of wat ook, mensen van praktijken die ze zelf toepassen. Hoe breng je die lieden een halt toe?

Enfin, ook dit spul voeg ik uiteraard bij het dossier dat ik beschikbaar maak voor het OM. 

Een copie van het blog van Jacqueline Wouters. Non, je ne regrette rien…


Nog dit omdat er in een paar worden duidelijk gemaakt wordt waartoe mensen vervuld van niets ontziende haat in staat zijn. Eveline van Donkelaar:

Je doet niet anders @tibaert @casvries. Ik heb al eens eerder gezegd om @femkehalsema niet te gebruiken voor je smaadacties tegen anderen”

Dit is een verzinsel, een pertinente leugen die ze bewust poneert om er tegen Halsema glanzend op te staan en mij de pas af te snijden. Voor zoiets moet je wel door en door geslepen zijn, er voor in de wieg gelegd zijn als het ware.
Mijn reactie:

@CasVries En ach, zie waar die dame mee keuvelt, met de bedreiger van @FemkeHalsema en z’n vriendjes. cc @GaviMensch #justitie #politie

Aan de hare ging vooraf;

Het moet niet nog gekker worden. Nu zegt Eveline al dat @casvries en @tibaert @femkehalsema bedreigen. Ben je idioot of zo, Eveline?

Als reactie op:

Scheiden jullie nu eens uit met het bedreigen van @FemkeHalsema? Stelletje minkukels @CasVries @Tibaert wij zijn klaar met jullie.

Ook deze had weer een voorgeschiedenis, een longtweet, echt wat je noemt een beroepsstalker doende laster en smaad te verspreiden, maar ik blijf niet aan de gang.
Zie: @Tibaert – @FemkeHalsema
Wouters geeft tweets van mij door met hyperlinks naar berichten. Enkele vallen weer terug te zien, andere lijken voorgoed verdwenen door toedoen van Dijstelberge, eigenaresse en hoofdredacteur van de vermaarde site Krapuul:

Update januari 2017Uitgelichte foto: Maastricht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.