HaattweetsDit zie ik vandaag terug, een week of zo nadat Bommelding Kluftje van Krapuul me bestempelde als antisemiet. Die kwalificatie moet op informatie als deze van Sjaakie berusten. Kun je nagaan hoe dwaas die André de Raaij is. 

Aan z’n geestelijke vermogens mag ondertussen getwijfeld worden. Vergeet niet dat deze man insinueerde dat ik aan het dementeren was. Of is het nog veel kwalijker, is deze man niet achterlijk, maar feitelijk een gore smeerlap, een fascist, zoals ik n.a.v. die uitspraak over antisemiet veronderstelde? Het lijkt wel een constante, fascisten en hun geestverwanten beschuldigen steeds weer, zonder enig bewijs of wat ook, mensen van praktijken die ze zelf toepassen. Hoe breng je die lieden een halt toe?

Enfin, ook dit spul voeg ik uiteraard bij het dossier dat ik beschikbaar maak voor het OM. 

Maastricht – Molen van Clemens omstreeks 1930Nu een copie van het blog van Jacqueline Wouters. Non, je ne regrette rien…donderdag 25 april 2013

Fons Scaf scheld en haat tweets


 Valselijk beschuldigen van diverse politici het aanzetten en aanvallen zoals
bv tegen Wilders met fake accounts haat tweets tegen joden antisemitisme
en haat smaad en stalking jegens vrouwen.

 

Zieke manier van aandacht trekken op dodenherdenking

Op een van zijn haat en smaad blogs vinden we deze tekst

Bij NRC 2009 Opa Tibaert wil iemand kreupel schoppen

 Wouters geeft tweets van mij door met hyperlinks naar berichten. Enkele vallen weer terug te zien, andere lijken voorgoed verdwenen door toedoen van Dijstelberge, eigenaresse en hoofdredacteur van de vermaarde site Krapuul:
 

 

Update januari 2017
 
Een gedachte over “Haattweets

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.