Doodseskaders

Joachim Wilbers: Maastricht – Jodenstraat
Naadloos nemen extremisten van elkaar de meest gore smeerlapperij over. De eersten waren in het geval Tibaert aanhangers van de gedroomde leider Wilders. Vanaf september/oktober 2012 kwamen hun linkse tegenpolen op de proppen met exact dezelfde leugens, smaad en laster. Zeer bedreven hierin waren Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters. Achteraf beschouwd hebben mensen als André de Raaij en Huib Riethof de door deze smeerlappen verspreide informatie als juist beschouwd en erop voortgebouwd of is het nog ernstiger? 

U begrijpt dat ik via het a.s. proces tegen Herman F. hier nog meer duidelijkheid hoop over te krijgen. Dat wederom kan dan omgezet worden in een aanklacht tegen genoemde lieden en de huidige hoofdredactrice van Krapuul, Ina Dijstelberge, als zijnde collaboratrice van deze figuren tegen beter weten in. 

Terugkijkend bij oude spullen bracht mij tot dit inzicht. Steeds duidelijker wordt ook waarom mijn blogspots dienden te verdwijnen. Schorem dat voor fatsoenlijk en oprecht versleten wil worden wenst niet geconfronteerd te worden met eigen wandaden, dat is duidelijk. Wat een blamage ook voor die lieden. Steeds met het vingertje naar anderen wijzen en wat blijkt? 

Dit stukje zag ik nu terug: Twitter terreur. Daarin opgenomen een blog van iemand zich noemende Het Serpent. Ook de reacties op zijn stuk. Daarin kregen we dit te horen, mijn kameraden en ik:


Oh alweer die Kesteab die Wilders meer malen met de dood bedreigd heeft? Deze mensen zijn zo intens ziek een behandeling heeft geen enkele zin meer. Laat hun lekker wegkwijnen en stem PVV alleen al om hun stervensgang te bespoedigen. Die Nazi Alphonse Scaf is overigen alweer 70 jaar geworden. Een mens met zoveel haat in zich en zoveel trauma en obsessies wordt geen 71 jaar meer. En wat zegt zijn familie dan aan de rand van zijn graf “hij kon zo lekker twitteren” … wat een afgang.

Zo zo, 70 jaar al! Het is jammer dat ik zijn adres niet heb. Dan had ik mijn kinderen de man kunnen laten zien die er geen moeite mee heeft dat een van zijn vriendjes met plezier over hen heen wil rijden met een auto. En dat deze oude man het niet erg vindt als hun moeder, die fascistenhoer, haar nek breekt. Maar of dat zin heeft? Ik vrees van niet. Alphonse en zijn moordlustige bende zullen wel gaan roepen dat nu eenmaal onschuldige slachtoffers vallen in een oorlog.

Laat AL die extremisten maar de rakketakke krijgen! Dit gedrag is een hersenpanverkleinde afwijking die nog lager is dan een uit twee hoeken kwijlende mongool!

Waarde, iemand met het Doen syndroom kent geen haat zoals deze mensen het voelen. @wijnazijn valt alweer mensen ongevraagd lastig met het verzoek dit artikel niet meer te retweeten!

Die tegendraadsheid ook van deze “mensen” is weerzinwekkend! Jij blokt hun, jij schermt je profiel af voor hun en dan publiceren zij vervolgens al je tweets op sites en concluderen dan dat notabene JIJ met stalken bezig bent. De wereld waarin deze dwaallichten leven is een echt een hele bijzondere. Feit is wel dat deze dwaallichten een zeer leeg leven moeten hebben als ze zoveel tijd over hebben om met dit soort dingen heel de dag bezig te zijn. Ergens heb ik een beetje medelijden met ze.

Het getuigen van weinig inzicht van de gevolgen die ze veroorzaken is wel die @wijnazijn. Die lacht erom terwijl mijn vrouw de kinderen extra in de gaten moet gaan houden. En die gast noemt zich ook nog ondernemer!

Man, het enige dat die lui ooit ondernomen hebben is het verkrijgen van een bijstandsuitkering.

 


Op een van de volgende via een screenshot te lezen reacties staat dit:


KINDEREN BEDREIGEN, HOE GESTOORD MOET JE DAN ZIJN?Ja, hoe gestoord ben je, dit wetende,  en Eveline van Donkelaar had weet van dit smaadschrift, later met precies dezelfde laster te komen? Alleen dit al geeft aan dat die vrouw niet deugt en een gevaar is voor de gemeenschap, iets dat ze uitgerekend mij verwijt. Werkelijk, het is ontstellend om te zien hoe diep mensen kunnen zinken om hun gelijk te halen, ten koste van wie dan ook, desnoods tot vernietiging van ongewenst toe. In haar ogen ben ik erger dan chemisch afval… Iemand die beter niet geboren had kunnen worden. Liederlijk? Ja, maar ze is helaas niet de enige die van internet misbruik maakt.

Heb ik teveel gezegd als ik constateer dat Riethof, De Raaij, Van Donkelaar cs dezelfde smurrie ventileren en geheel in stijl vervolgens gaan dreigen en intimideren. Spijtig voor hen, ik ben niet gek, ook dementeer ik nog niet. Deze lieden, ik zei het al meermaals, hebben de afgelopen jaren veel bijgedragen aan het succes van Wilders. Tegelijkertijd hebben ze mij ontstellend goed geholpen meer inzicht te verwerven in hoe een fascistisch proces ogenschijnlijk zo vanzelfsprekend kan plaatsvinden. Wie weet kom ik er nog ooit toe dit alles te verwerken tot een doorwrochte studie. Bij tijd van leven… 

Enkele uren later kwamen de reacties… 


ps
De namen van de onverlaten mag ik voor de lezers van dit weblog als bekend veronderstellen. Zo niet zoek even op naam en de voorbeelden van hun fascistisch handwerk rollen er als vanzelf uit.
 
Uitgelichte foto: © Joachim Wilbers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.