Goor, fascistisch handwerk

Kat
“The cat, which is a solitary beast, is single minded and goes its way alone…” – H. G. Wells
Een vrouw die nog steeds haar Unwesen kan bedrijven. Door een screenshot van een tweet aan haar gericht kwam ik bij vroegere berichten uit, o.a. deze “Een sterke vrouw”. Het levert een perfecte illustratie op, niet zozeer van wat bepaalde geesten durven te beweren, maar van het feit dat een dergelijke geest steun geniet van personen die als respectabel gelden. Zelfs gezien worden als bron van wijsheid. Kan iemand mij dit raadsel, deze contradictie oplossen?  

In de psyche van deze mensen ga ik me niet verdiepen, daar ben ik niet competent voor. Merkwaardig, al die lieden die het niet eens zijn met mijn werkwijze, met mijn politieke standpunten en culturele belangstelling weten me slechts met fascistische werktuig te bestrijden. Voor mij betekent dat een thuiswedstrijd. Laat maar zien, waar geef ik de feiten onjuist weer, waar lieg ik? Nog nooit is iets weerlegd, wel wordt voortgegaan op de ingeslagen weg door m.n. mensen die zeggen fascisme en Wilders te bestrijden. De namen hoef ik niet steeds te herhalen, dat wordt eentonig. Inmiddels kan ik er met gemak nog enkele aan toevoegen, maar dat is weer zinloos. Enkele voorbeelden van wat ik maar gemakshalve laffe smeerlappen ben gaan noemen is meer dan voldoende.

Voor mij is een conclusie duidelijk, vele mensen die figureren op mijn weblogs deugen niet. Bij hen hoef je niet aan te kloppen voor bescherming als de omstandigheden ertoe zouden nopen. Ze leveren je uit en wassen vervolgens hun handen in onschuld. O ja, ze zijn gekant tegen Wilders, zijn voor AZC’s, want ze zijn links. Ze zijn van het type Gutmensch waar reactionairen terecht een hekel aan hebben. Door hun laffe houding helpen ze alles wat links en sociaal oprecht actief is door het slijk te halen, zoals in het geval Tibaert. Dat interesseert hen in wezen geen mallemoer. Grote bek, dat is alles, geen argumenten, geen discussie, geen debat. Slechts in het plakken van etiketten zijn ze zeer bedreven. Tja, en dan heet je antisemiet te zijn, vervuld van haat.

Haat, om die reden kwam ik op Twitter terecht. Ik heb het geweten. 


Verdere lectuur betreffende deze toch wel uitzonderlijke vrouw op dit weblog:
Update 14 april 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.