Aandoenlijk

Maastricht – Kleine Looiersstraat (1895)
Wat zijn dat voor een lui die Twitter steeds willen mobiliseren als het vuil hen te na komt? Sterker, wat zijn dat voor een lui, die smeerlappen in bescherming nemen als ze tot de eigen kring behoren?

Twee voorbeelden…Schermafdruk 2016-07-31 01.32.47


Herman F. als broer van Jezus… 

De TL van De Vlieger levert voor mij opzienbarende resultaten op. Zo kwam ik bij Yell terecht en bij André…Schermafdruk 2016-07-31 01.37.58


André loopt ook de deur plat van het politiebureau. Over Bart Schut vermoedelijk heb ik begrepen, omdat hij Krapuul van antisemitisme beschuldigt en over Tibaert. De smeerlapperij tegen Tibaert genoot de volle steun van André weet ik nou.

Yell behoort tot diegenen die deze smeerlapperij gedoogde en faciliteerde. De man heeft me al jaren geleden geblocked omdat ik de praktijken uit zijn kring ook aan de kaak stelde. Dat schijnt niet te mogen, dan heet je een psychopaat te zijn, een pedofiel, een pornonazi, een stille van de AIVD, een antisemiet. Dan kunnen de schunnigheden niet op. Ze geloven hun eigen rotzooi en lopen naar het politiebureau. Zo André de Raaij en Eveline van Donkelaar, die doodleuk verkondigde dat ik haar kinderen bedreigde.

Die TL van De Vlieger levert nog veel meer moois op. We houden het even spannend. Aandoenlijk blijft het, dat geploeter van die “linkse” figuren die uitgetrokken waren om fascisten te bestrijden. Een aantal van hen is geen haar beter. Volg Krapuul en u weet wat ik bedoel.

I said! Leave me alone!Schermafdruk 2016-07-31 01.40.14


Hou dan je mond en ga wat anders doen. Je asociale instelling is nu wel genoegzaam bekend…Een ps vanwege de actualiteit (31 juli 2016), “broervanjezus”…Schermafdruk 2016-07-31 01.51.39Uitgelichte foto: Maastricht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.