Ziet die vent ze vliegen?

Are you lost?
Dat zul je altijd beleven, leg je een tweet waarin je genoemd wordt op een hoogst vreemde manier niet vast blijkt ze een paar minuten later spoorloos verdwenen.


 


“Vergeet Tibaert niet”, bleek gekoppeld aan: 


 


Het lijkt erop dat het ene klootzakje de ander wilde waarschuwen. Het dartbord is me bekend. Onschuldig vermaak van een idioot, of was het werkelijk een doodsbedreiging? Ik verdenk er Dirk Hartman of Friedrich Eckhardt van. Als u die namen niets zeggen, zoek maar op dit blog. 

Wat heb ik met die De Vlieger te schaften vroeg ik me wel af. Kijkend in zijn TL blijkt hij een zeer gevierd persoon te zijn. Zie ontstellend veel RT’s langskomen, waarin o.a. de Guardian van antisemitisme wordt beschuldigd, zijn vriendin en een screenshot met deze tekst:


 


Wat een klootzak die De Vlieger.

O ja, ik ging verhaal halen bij die vent en dat PVV geval. Die laatste reageerde helemaal niet, hij voelde zich betrapt en die De Vlieger? Die begon meteen over blokken. Dan tik je toch niet meer normaal. Hier onze woordenwisseling:

 Tibaert Jan 26, 11:25pm
Vergeet @Tibaert niet weet @pvvforever aan @EWdeVlieger te berichten. De simpele ziel haalt meteen die tweet weer weg… cc @TwitterNL

EWdeVlieger Jan 26, 11:26pm
@Tibaert <=== block vanwege anonieme schizofrene lafaard. Doeiiiiiiiiio @pvvforever @TwitterNL

Tibaert Jan 26, 11:29pm
Hierover handelde het. @EWdeVlieger heeft me beslist wat uit te leggen. cc @TwitterNL
ow.ly/i/gdsv4

EWdeVlieger Jan 26, 11:30pm
@Tibaert Mmmh. Ok deze accepteer ik. Net geen block

Tibaert Jan 26, 11:31pm
Anoniem? Ben je gek of stapelgek? Leg me eens uit wat dit te betekenen heeft. cc @TwitterNL @EWdeVliegertwitter.com/EWdeVlieger/st…

 Tibaert Jan 26, 11:32pm
Ik vroeg je wat…. RT @EWdeVlieger: @Tibaert Mmmh. Ok deze accepteer ik. Net geen block cc @TwitterNL

EWdeVlieger Jan 26, 11:33pm
@Tibaert Wat vroeg je kippie? Je bent verwarrend @TwitterNL

Tibaert Jan 26, 11:41pm
Je toont nu gewoon je gebrek aan beschaving. Geef even antwoord, ja? @EWdeVlieger cc @TwitterNL
twitter.com/EWdeVlieger/st…

EWdeVlieger Jan 26, 11:43pm
@Tibaert Hey gast. Wat is je vraag? Laatste keer

Tibaert Jan 26, 11:44pm
De achterlijkheid om compromitterende tweets weg te halen… Wat een lafbekken ook. cc @TwitterNL

Tibaert Jan 26, 11:47pm
Wie ben je wel, ik ken je niet. Toch moest ik niet vergeten worden… Graag opheldering. cc @TwitterNLtwitter.com/EWdeVlieger/st…


Schizofrene lafaard begint die vlerk mee. Klootzak was nog te zwak uitgedrukt. Steeds weer dat volk op internet dat zich alles denkt te kunnen permitteren. Een voordeel blijkt deze kennismaking wel voor mij te hebben… Ik verklap het nog even niet… Leuk voor krapuletjes als André de Raaij.  Nog wel dit, de reden waarom ik De Vlieger hier meteen een klootzakje noemde:

Tibaert 12:20am
Wat zie ik nu? Die De Vlieger is ’t manneke dat over zeikwijven repte. Een klootzakje dus…
filou-maastricht.blogspot.nl/2015/11/zeikwi…


En een weggehaald plaatje:

 


Het is nog altijd dwazer dan je op het eerste oog vermoed. Het geval @pvvforever heeft deze tweet vastgemaakt:


 

 

Wat zou daar de bedoeling van zijn? Zijn reactie:

 


 

 

Met een RT van Rob 47…Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.