Van doodsbedreigingen tot NAW gegevens – Een update

· fascisme, geschiedenis, internet, justitie, vrouwen
Auteurs


Felicien Rops – La Femme et la Folie dominant la Monde (1877)


Herhaalt de geschiedenis zich? Nee, ze wordt wel steeds duidelijker. Wat krijg ik dezer dagen onder ogen? Een tweet van Herman Falkenstein (Feb 02, 3:50pmmet mijn NAW gegevens en een bericht van Ina Dijstelberge dd 16 november 2012 met het volgende als naschrift. Ik laat het alvast ter documentatie voor politie en justitie zien:

De capriolen die een aantal lieden geschaard rond de site Krapuul uithaalden om Tibaert voorgoed het zwijgen op te leggen slaan op henzelf terug. Leugens, smaad, bedrog, bedreigingen, het kon niet op. Zo’n eenling die kunnen we wel aan, zullen ze gedacht hebben. Enge, miserabele figuren zijn het die hun toevlucht namen tot methodes die je ronduit fascistisch kunt noemen. “Mijn alles behalve frisse zaken” zegt deze dame. Ze geeft niet aan welke. Dat kan ze uiteraard ook niet. Stompzinnige intimidatie noem ik zoiets wat zij uitvrat en wat ik helaas nu veel te laat onder ogen krijg.

Proficiat Dijstelberge, je hebt toch maar mooi klaar gespeeld waarnaar Herman F. en al die anderen zeiden te streven. Je mag best trots op jezelf zijn. Sociaal van top tot teen, of zoals je vroeger meldde, streven naar rechtvaardigheid tot de laatste snik. Ja, dat was lachen geblazen voor jullie toen mijn blogspots bij Google verdwenen, eindelijk die gnome weg. Zo noemen jullie mensen toch die niets voorstellen? In jullie ogen, dat moet ik er maar even voor de duidelijkheid bijzetten.

Ach ja, de inspanningen van haar kameraden in deze rechtvaardige strijd kent ze, André de Raaij, Eveline van Donkelaar en Huib Riethof voorop. Voorafgegaan door Friedrich Eckhardt en ander PVV schorem. Laten we ook de oprichter van Krapuul niet vergeten, zo’n fijne linkse gast… Tja, ze noemen zich links, dat kan ik niet helpen.

Nog maar eens voor de duidelijkheid het stukje waarin ik voor het eerst melding maakte over de man uit Oss:

Van doodsbedreigingen tot NAW gegevens


Ik besluit dat bericht met:

De boodschapper is de dader. Een gouden regel. Laten we ons daar in het vervolg aan houden. Wel braaf dwaallichten en valse profeten blijven volgen, als makke schapen. 
Goed, maar stoppen met deze handel en het verder aan justitie en de AIVD overlaten wat zij hier mee wensen te doen?

Lees verder: Dossier Herman Falkenstein


 

 

 

1 reactie

Comments RSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: