Gestoord gedrag


Play as many roles as you want.
Wear millions mask ….i know the truth from inside 

Wat lees ik over iemand waarvan ik nog nooit gehoord had? 


“David Pinto vindt het geen probleem om onze grondwet even aan de kant te schuiven, om nazi’s alle ruimte te geven…. Ik bedoel dit is toch taal van een waanzinnige:#davidpinto https://t.co/etEykugkdO” en op een reactie: “Nee hoor, gewoon een doorsnee fascist” als antwoord: “Die zijn natuurlijk per definitie waanzinnig https://t.co/5cmSrIo6bT“.Heel jammer, nergens wordt een verwijzing gegeven naar de bron waarop deze oordelen gebaseerd zijn. We moeten het slechts doen met een paar screenshots: taal van een waanzinnige.

Misschien heb ik iets overzien, maar m’n nieuwsgierigheid was gewekt en dan biedt Google uitkomst en stoot ik op een recent interview met Pinto: “David Pinto: Er zou een taboe moeten rusten op de discussie over de islam” van Ewoud Butter. Daar kun je mee uit de voeten. Uit niets blijkt dat deze man gedragsgestoord is, maar ik ben maar een leek op dat gebied. Kijk, als je stelt dat iemand ze niet allemaal op een rij heeft , dat het daarom logisch is dat hij fascist is, of andersom, hoef je aan zijn uitspraken verder geen aandacht meer te besteden. Exact de redenatie van fascisten. Het is me toch wat.

Zo ziet er een stadsbus van binnen uit…

Dezer dagen kwam ik te weten dat schrijfster zich zelfs deskundig acht op het gebied van gedragsstoornissen. Die kennis misbruikt ze op een schandalige en asociale wijze valt te constateren, hier om op duistere gronden iemand te diskwalificeren, in het verleden juist in omgekeerde zin om mensen in hun “strijd” te steunen, tegen iemand die juist voortdurend dit fascistisch mechanisme aan de kaak wil stellen. Dat ze haar beroepsethiek volkomen terzijde schuift laat ik nog maar buiten beschouwing. 

Gedragsstoornissen…

Iemand die uitblonk in gestoord gedrag was en is een vrouw die me bestempelde als PVV leider van Maastricht. Slechts die uitspraak op zich geeft haar gestoordheid ten volle weer.

Schrijfster van bovenstaande kwalificaties weet dat ongetwijfeld ook, toch sterkte ze die gestoorde vrouw, laat ik haar maar zo noemen, in haar gedrag, Niet zij alleen, maar ook haar “mederedacteur” van een website waarover ze de scepter zwaait. Doe je zulks, je beroepende op kennis van gedragsstoornissen, dan ben je vermoedelijk niet gestoord, maar een fascist van het zuiverste water.

Vooral geen debat, niet reageren op terecht gestelde vragen, vervolgens verspreiden van laster en smaad en op de koop toe alle bewijslast doen verdwijnen, ik noem dat fascisme. Ik weet er geen ander woord voor. Zij noemen het stalken, zelfs aanranding. Idioot? Oordeel zelf, een voorbeeld… En kijk dan noemt het stuk onbenul je maar weer een fascist… Toch niet zonder reden, blijkt maar weer.


Die stadsbus is een verhaal apart voor een ander maal.

Dit heet stalken
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.