Wilders is niet gek

Thierry Baudet aan de Hongaarse grens
Kijk maar, wat de Hongaren binnen enkele weken klaren moet voor ons helemaal een koud kunstje zijn, specialisten als we zijn in het omheinen, hekwerken, afgrenzen. Heras is er vermaard om: “Heras hekwerk is een begrip. De beste manier om uw terrein af te zetten en dé basis voor uw buitenbeveiliging. Klik en bekijk het complete assortiment.”


heeft geretweet
9 u9 uur geleden
De Hongaars-Servische grens. 180 km hekwerk. Gebouwd in
anderhalve maand.

Permalink voor ingesloten afbeelding
Permalink voor ingesloten afbeelding
Permalink voor ingesloten afbeelding
89 retweets 38 vind-ik-leuksPien heeft gelijk, een groter intellectueel met een scherpe, vooruitziende blik als Baudet is er niet. Zijn tweet heeft hij zorgvuldig weggehaald.


 


Zeker ook heeft de Führer gelijk, alle Bataven horen achter een hek. Onbetrouwbare elementen horen er niet thuis en worden buitengesloten. Ze zijn gelukkig geconcentreerd in een landsdeel dat steeds halfslachtig onder de vlag oranje-blanje-bleu heeft vertoefd, ondanks de onvermoeibare inzet van Bataven ze tot hun cultuur te bekeren. In verleden en heden heeft dit veel mankracht en middelen gekost, denk maar aan de grensbewaking in vroegere tijden. Die kon niet toevertrouwd worden aan de inheemsen. 

Kortom, Limburg wordt buitengesloten, daarmee wordt tevens een belofte van de Führer ingelost: “Limburg terug aan de Limburgers”. De Limburgers worden weer vereend na bijna twee eeuwen scheiding, het was steeds hun optie. Een cultuur, een gezamenlijke geschiedenis… Een natie. Of ben ik gek? Moet ik me schamen? Nee, ik wil buitengesloten worden, niets van doen hebben met fascisten van welke kleur ook.

Pien had het kunnen weten en mij zal ze niet horen zeggen dat ze waanzinnig is…


 


Zoals bekend zijn fascisten wel specialist op het gebied van waanzin. Ook deze:


In augustus 2013 verschenen ook de volgende mededelingen op Twitter. Ze kwamen uit een voor mij zeer betrouwbare bron. Ze werden niet begrepen.


Dames en heren, jongens en meisjes, uit vertrouwelijke bron weet ik dat de #tibaert groep ook interesse heeft van de #politie.

Hoe groot zij de #tibaert groep vinden weet ik niet, maar dat er iets gaande is weet ik wel.Tibaert had bezoek van de recherche gehad… Kijk, zoiets snappen idioten niet en slaan aan het fabuleren, zie André. Een ander vriendje van Sjaakie, Dirk Hartman, wist toen wel te melden: “Uitschot. Juiste benaming voor Tibaert.” Zou hij aangevoeld hebben dat de recherche juist over figuren als Sjaakie en haar vriendjes meer wilde weten?


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.