Even attenderen op…

David Goldblatt. Yaksha Modi, the daughter of Chagan Modi, standing in her father’s boutique before its destruction following the Group Areas Act, 17th Street. Fietas. 1976

bron


Op internet kunnen fascisten en racisten alvast oefenen voor het geval voor hen betere tijden aanbreken. Ze doen het met overgave en vertrekken geen spier bij hun wandaden die reiken van censuur tot doodsbedreigingen. Smaad, laster, leugens en bedrog zijn voor hen dagelijkse kost.

Huiverig zijn ze uiteraard voor berichtgeving over hun handelen en juist dat heeft in de loop der jaren bij mij al voor heel wat problemen gezorgd.  Merkwaardig is dat vlegels en onverlaten in het merendeel der gevallen rustig hun praktijken kunnen voortzetten en zelfs niet schromen om zelfs aangifte te doen. Stel u voor dat dit de normale rechtsgang gaat worden: vrije baan aan criminelen en ander gespuis, zoals fascisten en racisten, journalisten achter slot en grendel. Waar kennen we dergelijke praktijken van?Ook verdwenen, mijn andere Twitter accounts door de Krapuul-sekte en PVV gajes… Les extrêmes…

Drie jaar geleden, Jacqueline Wouters via een van haar accountjes:


Ja ze is er weer, de vrouw die zich inzet voor kinderen. Ze is terug op Twiiter, kijk maar: @jacquelinewxxx. Haar daden benne groot, dat besefte ze bij Krapuul maar al te goed. Dit weblog staat er vol van. Het wordt nog een hels karwei voor mijn advocaat in geval dat. Toch maar goed voor hen dat Dijstelberge zich wist te arrangeren met deze vrouw. Een zucht van verlichting slaakte de Krapuletjes en zeker ook een hatende Bataafse oma in het Maastrichtse. Nee, ik ga niet op herhaling. Wel laat ik wat zien, waardoor in een klap duidelijk wordt dat we te maken hebben met fascistische streken. Met in wezen fascisten.

Mensen die het geen enkele moer kan schelen dat nogal wat spullen verdwenen over de minne streken van PVV’ers, die voor een groot deel later werden gedekt door henzelf, kun je nu eenmaal moeilijk aanduiden als antifascisten. Het op de persoon spelen is ook voor hen core business. De screenshots van een van mijn verdwenen weblogs laten dat duidelijk zien. Daar wilde ik even op attenderen…

Screenshots: “Ideologie en openbaarheid”Als Ina Dijstelberge, eigenaresse van de site Krapuul,  nog een tikkeltje geloofwaardig wil zijn zorgt ze er als de wiedeweerga voor dat de door haar toedoen verdwenen blogs van mij weer terugkomen op internet. 
 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.