Dit is een heilloze weg…

OMNIPLAN Architects – Citizens Bank Center, Richardson, Texas (1975)
Gaan we elkaar allemaal blocken en laten suspenden op Twitter? Verzoeken om suspenden wel in commissie, als eenling zal het niet lukken. Of gelooft u dwazen? Mag, kan en het gebeurt massaal. Moet u wel niet gaan zeuren bij het geval dat. 

Pornografische romantiek
In mijn geval begon ene Sjaakie een hetze en riep op tot suspenden. Ze loog tot ze er bij neerviel, maar ze wordt nog steeds geloofd. De gevolgen voor mij waren desastreus, maar boden mij wel weer de gelegenheid te laten zien welke figuren op zijn minst aan een oog blind waren en in vele gevallen zich als regelrechte smeerlappen en fascisten ontpopten. Ze noemden zich zonder uitzondering links. De site Krapuul geeft u meer duidelijkheid. Mij hoeft u niet te geloven, hen wel.

 

 André de Raaij, kenner van openbare inrichtingen…
Sjaakie was ooit zijn tipgeefster bij Krapuul…

 

De bewuste link: Spinoza en lees tevens: No worries

 

 

 

duk – wollaars – yell


Zal ik u eens vertellen door wie ik geblocked ben? Dat wordt lachen. Jaja, ook door die drie genoemden. De reden? Men wil niet weten, maar geloven, ja en dan val je op de verkeerde. De volgelingen van Wilders tonen dat dagelijks aan. In benauwde linkse circuits is het niet veel anders. Aan beide kanten van het politieke spectrum heeft men lak aan openbaarheid. Moeders (en vaders) wil is wet… Zo simpel is dat voor Bataven.

En kijk eens wie we hierbij aanschouwen, Ina, die haar bek een jaar lang dicht hield en toen tot actie overging ten faveure van de vuilspuiters, lasteraars en bedreigers, nu eigenaresse en hoofdredacteur (zo heet dat daar) van Krapuul. 


 


Medestanders, het staat er echt. Medestanders waarvoor, waartoe? Als je je naam niet publiekelijk durft te maken en het open debat schuwt heb je dan nog recht van spreken in dit land? Nee… Toch permitteert de man zich dit:


 


Ja, voor nazi, verkrachter, als pedofiel, als bedreiger van kinderen ben ik vaak genoeg uitgescholden. Piet heb ik er nooit over gehoord. Niet dat mij dat deert, integendeel, maar het zegt feitelijk alles over die man. Wat hij hier doet is de meestertruc waar ze bij Krapuul het patent op hebben, mensen op de meest laaghartige wijze discrediteren. Ook deze correspondent van de NOS werd al eens zeer kwalijk door de modder getrokken op hun site (tussen haakjes, kent u Ralph van der Geest al?). Wollaars ken ik verder niet, weet niets van hem, zie nooit de Nederlandse TV, maar wat die Piet hier uitvreet is voorbij het onbetamelijke. 

Nu vraag ik me wel af, is Peter Breedveld geholpen met steunbetuigingen van lieden als Piet en Ina? Dacht van niet als je dit leest en die Ina kennende, die steeds aan het netwerken is. Pas je niet meer in haar kraam, dan kun je verrekken. Breedveld lijkt me toch van een ander kaliber te zijn. Of niet?


Update januari 2017


 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.