Auf Anweisung…

· internet, journalistiek, media
Authors
Christy Turlington, Dublin, Photo by Anton Corbijn, 1993
bron


Het gebrek aan Deutschkenntnisse veroorzaakt veel misverstand. En verder wie vertaalt, wie zendt de berichten of perscommunique”s door, wie haakt in om iets te verduidelijken, wie om iemand zwart te maken? Het lijkt zo onnozel, maar als je de gevolgen ziet aangericht door o.a. Blauwe Piet, Wollaars omschrijft hem als blauwe trol, begrijpt u een beetje waar ik naar toe wil. Diffamierung wat de klok slaat en de correspondent van de NOS in Berlijn moet het ontgelden. 

Ben, om zeker te gaan, maar eens gaan kijken wie als spreekbuis van extreem-rechts als journalist actief was in Duitsland. Spreekbuis van extreem-rechts, zoiets wordt zonder blikken of blozen gesteld door mensen die weigeren ergens kennis van te nemen, die kennelijk ook niet de reguliere media volgen, niet wensen te communiceren, maar klaarblijkelijk het door een of andere goddelijke ingeving al denken te weten. Ze ruiken het zogezegd en zijn de hele dag als goede herder doende de schapen van de bokken te scheiden. 

Lees nu eens deze tweets uit de TL van @wol. Ze handelen over één onderwerp en het betreft een gesprek op de regionale zender L1. 

17 januari 2016

“Wir bekommen keine politischen Vorgaben”


Het fraaiste staaltje aan Diffamierung trof ik bij de nieuwste loot van de Krapuul stam aan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: