Bustehouder…

Richard Lam: ‘Vancouver kiss couple’ (2011)
Een rotte appel in de mand, maakt de hele mand tot schand. Inmiddels zijn er al vele rotte appeltjes en het worden er steeds meer. Rot en vol wormen zitten ze. Het fascistisch gebroed dringt in alle geledingen van de maatschappij door. Ze hebben hun les geleerd, nooit meer als toen en zetten de geschiedenis op z’n kop. De tijdgeest hebben ze mee. Het volk is weerloos en zal bezwijken.

Het point of no return is al overschreden, de vraag dient te zijn, wat te doen? Of zijn alle democraten redeloos en radeloos, reddeloos verloren overgeleverd aan een rattenvanger, die zonder enige verantwoordelijkheid te nemen zijn gang kan gaan? Zo bezien zijn we dan al verder van huis als in 1933 de Duitsers. 

Historische parallellen gaan veelal de mist in, maar vergeet niet dat Hitler en zijn trawanten er vijf jaar over deden een pogrom te organiseren, de Reichskristallnacht, in een dictatuur. En nu? Zie wat Wilders uitvreet. In een handomdraai lanceert hij er eentje. Arabische testosteronbommen zegt die vent, deze door en door fascist. Ja, de lessen uit het vooroorlogse fascisme heeft hij getrokken, en hoe.


 
 


Retweets 196
vind-ik-leuks 17411:11 – 5 jan. 2016

 


Het volk, zijn volk is niet gespeend van fantasie en haat. Het reageert spontaan en zorgt ervoor dat het operatieterrein van de rattenvanger onbegrensd wordt. Dan kan hij definitief toeslaan en zitten we als ratten in de val.


De-Islamize, zegt Wilders nu, in de taal van de fascisten van nu, het Engels. Entjuden zei Hitler, maar dat viel beslist niet in goede aarde bij de meerderheid van de bevolking. Maar ze moesten en werden van gewillige handlangers tot misdadigers. Voor ’33 werd nog gelachen over Hitler, daarna niet meer. Hier blijft men lachen over Wilders. Wat een rampzalig volk.

Geert Wilders enkele weken later:


 


Ooit beloofde hij, Limburg terug aan de Limburgers. Petro-chemische industrie in handen van de Saudi’s, u weet wel, werkelijke cultuurbarbaren en koppensnellers, waarmee wij, Israël en Amerika hartelijke betrekkingen onderhouden, zal ongemoeid blijven. Zo was het ook onder Adolf in Duitsland. Ford-Köln is een berucht voorbeeld. 

En Limburg wat is dat? Een politiek en geografisch gedrocht verzonnen door Hollanders om de grondstoffen te roven en om hun te beschermen tegen de vijand. Met die instelling is Wilders het volstrekt eens, blijkt maar weer.

Wilders heeft lak aan mensen, aan hun wel en wee, wist u dat nog niet? Begrijpt u dan nog steeds niet dat Wilders (en Le Pen, en Orbàn cs) werkelijk naadloos het werk overnemen van Hitler, nu in vredestijd, nog in vredestijd? Zij slaan bruggen naar af, naar het verderf, allen tegen allen. Ze willen terug na de duistere tijden van weleer. Het volk weet immers niet meer wat dat is, fascisme. Het zal ein böses Erwachen worden, als het zover komt, onder deze cultuurbarbaren en de massa die hen volgt. 
 
Uitgelichte foto: Richard Lam – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.