Rufmord

Een romantische verzameling
Lullen in soorten en maten. Niet deze, maar kwezels en schoften, die zich voordoen als hoogst beschaafd, strijdend voor een betere toekomst en het geluk voor allen. Niets is minder waar. Wilders en Bosma behoren ertoe, maar ook een zooitje links ongeregeld. Ze creëren hun vijanden, ze trappen ze de drek in, beschouwen ze als minderwaardig tuig, als Ungeziefer, als ratten. Ze krijgen er niet genoeg van om hun gal te spuwen. De enigen die deugen zijn zijzelf, ze zijn moreel hoogstaand. Daar mogen we niet aan twijfelen.

Hou je hun uitspraken tegen het licht, krijg je gedonder, dan ben je een leugenaar, een psychopaat en erger, die achter de tralies moet. Nog gekker, politie en justitie verachten ze, maar ze zijn de eersten om via deze weg de hen onwelgevalligen te intimideren, zichzelf een predikaat van slachtoffer op te plakken. Ze rusten niet tot ze hun doel bereikt hebben, de ander moet kapot. Fascisme puur.

Zo doen ze dat bij de site Krapuul, niet vies van dergelijke fascistische praktijken:


“Vroeger zouden we de verzenders ‘nazi’s’ genoemd hebben, maar volgens NOS-correspondent Jeroen Wollaars zijn dit ‘bezorgde burgers’.” 

 


Hun manier van doen, meteen inhaken op iets waarmee te scoren valt. Je maakt er een blogje van, want die ranking bij Google is relevant, en je speelt op de man of vrouw. Niets hoef je aan te tonen, want wij zijn betrouwbaar, als wij het zeggen is het zo. Basta. Het lompe figuur Pyt van der Galiën was nou aan de beurt een bijdrage te leveren en hem schiet niets beters te binnen dan de reputatie van NOS correspondent Jeroen Wollaars verder te beschadigen. Daar zijn ze op de site al een tijdje mee bezig, moet u weten. En zo hebben ze weer grote pret, dat is zeker. 

Waarover ging het feitelijk? Over dit bericht:


 


Zo doe je dat, het item leggen waar het thuishoort. Kunnen ze bij Krapuul niet. Steeds bezig mensen te beschadigen, ze onmogelijk te maken. Daarbij beschermen ze regelrecht gajes. Lees m’n blogs. Ja, zo komen we er wel. Nogmaals een goede raad aan dat Krapuul volkje, kijk naar jezelf, waarschijnlijk zit het fascisme bij jullie zo diep ingevreten dan jullie je het niet meer bewust zijn. Het zal de hoofdreden zijn waarom jullie op een inhumane en rabiate wijze reageren en jullie er niet voor terugschrikken, zoals in mijn geval, censuur te laten plegen. Eigenwaan, niet willen luisteren leiden tot fatale vergissingen tot groot genoegen van de opperfascisten Wilders en Bosma. 

De handelwijze van Krapuul richting Tibaert samengevat in een tweet als illustratie van het voorgaande:


Dankzij de wandaden van Dijstelberge, De Raaij, Riethof, Wouters, Van Donkelaar en hun maatjes krijgt u dit te zien:


 


U kent die lieden nog niet? M’n weblogs Tibaert.com en de blogspot geven rijkelijk uitkomst. Documentatie tevens geschikt voor verder onderzoek door justitie.


Update februari 2017
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.