Ter verantwoording roepen

Christer Stromholm
Op misleiden, haat verspreiden, een hetze voeren tegen personen of een bevolkingsgroep bestaan toch sancties?

Iemand die hier dagelijks haar werk van maakt, in goed fascistische traditie, is iemand die anoniem schuil gaat achter “Blondemevrouw” op Twitter. Haar tweets vinden gretig aftrek, ze worden in de regel vele tientallen malen geRT, haar aanhang is navenant, meer dan zevenduizend volgers. Aan te nemen valt dat ze het in hoofdzaak met deze vrouw eens zijn. Zeer verontrustend. Op reacties die haar berichtgeving trachten te weerleggen gaat ze hoegenaamd niet in. Tibaert staat bij haar op blok. Dankzij iemand die het dacht voor haar op te nemen, kom ik weer uit bij deze schandalig opererende vrouw, geliefd door Wilders. 


Op het blogbericht dat ik doorstuurde vielen deze screenshots te zien met een niet al te flatterende pasfoto die men (ik vermoed Strieker of Hartman) had weten op te duikelen van een andere site:


 De biografische gegevens zijn haar aangereikt door Hartman, via diens “biografie”, die later weer dienst ging doen bij Eveline van Donkelaar en Huib Riethof. Ze reageert op de beschuldiging van Strieker over hacken en verspreiden van NAW gegevens door Tibaert. Een uit de duim gezogen beschuldiging, desondanks diende ze een aanklacht in. Het is aan de tijd ook nog eens op die valse aangifte in te gaan. Het IP adres van de dader (tenminste volgens Strieker) was bekend. Een koud kunstje lijkt me tegen de eigenaar daarvan een aanklacht in te dienen. Wie weet voor welke verrassing dat kan zorgen.

Wat me steeds blijft frapperen dat laster en smaad meteen geloofd worden en gretig aftrek vinden. In het geval Tibaert is dit al jaren gaande, speciaal bij de Krapuul sekte van de gelijknamige site.
 
Aan die AIVD zit wel een grappige geschiedenis vast. Enkele maanden na bovenstaande tweets uit 2012 was er inderdaad overleg tussen mensen van de AIVD, recherche e.a. waarbij ook het dossier Tibaert op tafel lag met wandaden jegens Tibaert door  PVV’ers gepleegd. Voor mij een hele geruststelling dat de inlichtingendienst ook alledaags (politiek) schorem in de smiezen houdt. Sinds die tijd moet dat dossier zich geweldig uitgebreid hebben, door toedoen van linkse sukkels die dachten op de fascistische trein te moeten springen. Om lieden als deze Blonde en Sandra Strieker wensen ze echter een wijde boog te maken en laten zodoende steeds meer ruimte voor de propaganda die Wilders zeer te pas komt. Een schandaal op zich en een gevolg van het feit dat ze nauwelijks enige notie hebben van fascisme.


Een klein voorbeeld dat nu gaande is om de werkwijze van die Blonde te illustreren. Een bericht van AT5 pikt ze om 01.45u vannacht op. Het wordt zesmaal geRT:Schermafdruk 2017-12-18 00.01.27Een afschuwelijk misdrijf. Dan gaat ze los. Het is de islam, het zijn de moslims. Tussen haakjes, zullen we eens vragen aan justitie alle zaken betreffende verkrachting, geweld en beroving van pakweg de laatste 50 jaar eens gedocumenteerd op een rijtje te zetten? Speciaal die waarbij kinderen en bejaarden betrokken waren? Tja, die christenen deugen niet, nog afgezien van het feit dat ze bijna alle joden hebben uitgeroeid na eeuwenlange discriminatie.

Terug naar de Blonde, ze gaat n.l. in haar delicten archiefje zoeken en ze vindt zowaar nog de volgende berichten:Schermafdruk 2017-12-18 00.07.08

 


Een affaire uit 2011 dus. Vervolgens deze:Schermafdruk 2017-12-18 00.09.55

 


Augustus vorig jaar… Ze deden zich voor als politieagenten. In geen van de drie door de Blonde aangehaalde voorvallen is ergens sprake van moslims. Maar zegt ze:Schermafdruk 2017-12-18 00.11.39Wordt het niet de hoogste tijd dat deze vrouw door justitie ter verantwoording wordt geroepen? Of mag je toch ongestraft een hetze voeren met als inzet haat en verderf zaaien onder onschuldige en vreedzame mensen? Ze lardeert veel van haar berichten met de hashtag #TheyAreNotHuman en is zo sluw die moslims in de mond te leggen:Schermafdruk 2017-12-18 00.14.55
Schermafdruk 2017-12-18 00.15.28“They are not human”, dat zal een gevleugelde uitspraak worden, die Wilders met gretigheid zal gebruiken.  Ook: moslims kunnen geen Nederlander zijn valt uit haar woorden te lezen.

Dit moet voor deze keer voldoende zijn. Uitputtend is het niet, maar dat was ook niet de bedoeling. Als besluit nog haar TL van vannacht tot 4.00u met heel mooie plaatjes. Verkrachting blijft een geliefkoosd onderwerp, niet die huis, tuin, keuken delicten, die we in het Westen gewend zijn, dat spreekt. Haar laatste bericht was dit:


 


Ter afronding…

Het in deze tweet vermelde bericht op de blogspot is verplaatst en staat nu hier.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.