Een fascistisch brouwsel…

WU Junyong


 

En dat zeg jij, Sjoerd, die in je stuk over het al dan niet gebruik van de term Daesh of IS een stukje overschrijft uit The Guardian zonder bronvermelding?

 


 


Daech of Daesh? Doet er niet toe. Wel plagiaat, door n.b. de ombudsman van de NRC. Sinds Birgit Donker moest wijken bij de komst van Derk Sauer is het met die krant niet meer goed gekomen. Ze is geen meneer meer en aan heren bij die krant is inmiddels groot gebrek, weet ik uit eigen ervaring. Ooit wendde ik me tot Sjoerd de Jong in vertrouwen dat er iets rechtgezet werd, waaraan kwalijke praktijken van zijn naamgenoot bij de krant niet vreemd waren. Zijn antwoord was bedroevend, een journalist en zeker een ombudsman onwaardig. Zelfs mijn naam wist hij niet correct te spellen.

En nu kom ik hem per toeval weer tegen op het weblog van Loor, via een stuk van Hafid Bouazza. De voorgeschiedenis kort samengevat: antisemitisme. Een kerel, hij schijnt zich hoofdredacteur te noemen van een site die haar naam alle eer aan doet, wist een tijdje geleden te melden dat ik een antisemiet ben. Hoe komt hij aan die kwalijke nonsens is voor mij vervolgens de vraag. Ik denk dat ik het nu weet. Een voormalig tipgeefster van hem en een verspreider van smaad en laster moeten welhaast de bron zijn zie ik nu bij oude tweets. Dit vrouwelijk tweetal werkte met graagte samen met iemand die een verleden heeft bij de NVU. Deze figuur had ooit iets weten te melden over joodse zelfhaat in mijn geval.

Enkele van die tweets laat ik nog eens even zien, dan is duidelijk hoe ik bij Loor uitkwam. De spelers: @gavimensch = Eveline van Donkelaar, @rommedoe1 en @baronvbeauluna = Dirk Hartman, @jacquelinewxx, @dutchwhitequeen en @occupyfabeltjes = Jacqueline Wouters, @jekyline is opgeschort en gaat nu verder onder @linksen8merrie, @gerardvane idem, nu @gerardvane1, @your_vitamins = Friedrich Eckhardt, @huibree = Huib Riethof.


2013

 

28 Juin

 Ik heb veel meegemaakt in de jaren dat Franco’s guardias er nog ‘moordde’ en tiranniseerde.

28 Juin

 Ik had hele wijze grootouders: 

Schermafdruk 2018-04-23 16.39.23

30 Juin


 YAY!

3 Juil

RT  Die ouwe Scaf zoop en moe spoorde niet. Bovendien wemelde het van de inteelt. Het eindresultaat zie je op 

6 Juil

 Ja als ineens Eucalypta zich aandient heeft hij weer wat te etteren fake accouts van Tibaert en vrienden

6 Juil

 Het schorem aan vrienden van Tibaert ->Loor schrijft Het zegt mij genoeg!

6 Juil

  Toon mij uw vrienden en ik zal vertellen wat gij zijt ->antisemitische vriend Tibaert Breeveld

6 Juil

  Hitler haatte Joden omdat een Jood een opdracht kreeg en hij niet. Tibaert omdat Loor schrijven kan en hij niet.

6 Juil

   Ik mag hopen dat ze binnenkort eens voor de deur staan bij Tibaert
 het is te erg

6 Juil

  SS. Het zal wel in z’n in zijn voorhoofd gegrift staan echter niet goed zichtbaar op die oude foto’s. 

9 Juil

     bij gebrek aan woorden hij kent er maar een paar

10 Juil

 Mooi! Treffende woorden over een toch wel zeer dwingend heerschap op Twitter. Zal maar geen naam noemen! 

27 Juil

 de samenwerking tussen stalker Tibaert en Jacques Smits de pedojager 

30 Juil

: Tibaert negeren!   
” <= zeer juist!

2 Août

No problemo  RT : Negeer Tibaert!    

23 Août

 Ja. In zijn queeste naar Europese partners gaat  dus ook met de Britse  in zee. Verzameling ultrarechtse idioten.

23 Août

 jammer genoeg wel… maar toch, het is en blijft irritant zo’n ziek haantje

23 Août

 dat is toch wel te begrijpen? Israel is kwetsbaar onderw, hij kan boos conservatief geld ritselen voor anti-islam cc. 

 

 
Een prachtige familie is het van je zou haast zeggen halfgaren en smeerlappen. Die Hartman moet zich letterlijk bescheurd hebben over de achterlijkheid van Van Donkelaar. Pa handelde in de sherry en zo kwam ze in Spanje terecht. Nog nooit heeft ze iets te melden gehad over de Franco tijd. Die tweet is zo ongeveer het enigste. Ook tegen mij niet, hoewel ik haar helaas meermaals in levende lijve heb meegemaakt. Van zionisme wist ze niets af en toen ik haar daarover iets probeerde duidelijk te maken schoten haar ogen vuur. Hoe ik durfde. Het was werkelijk krankzinnig hoe ze reageerde. Later bleek ze informant te zijn over mijn persoon bij Christina Britez, André de Raaij en Huib Riethof, voor zover ik het kan overzien, met alle gevolgen van dien. Idioten worden met graagte geloofd, bleek ook hier weer. 

Daarnaast ging nog een dwaas volop te keer, Wouters, welbekend bij Krapuul. Daar zaten ze behoorlijk mee in hun maag toen deze een loepzuivere symbiose bleek te zijn van het SPVV model. Dat ze loog dat ze barste over Tibaert bleek hen wel goed uit te komen, gevoegd bij de smaad en laster van Van Donkelaar leverde dat een prachtig brouwsel op, met de zegen van Huib Riethof. Zo werd Tibaert tot antisemiet en tot alle mogelijke andere zaken veroordeeld, die zijn slechtheid moesten onderstrepen. Krankjorem is het beste woord hiervoor. Ze mogen allen Wilders persoonlijk dankbaar zijn voor die zogenaamde vrijheid van meningsuiting. De remmen zijn los gegaan. Ze vergeten wel dat er een moment komt dat ze zich zullen moeten verantwoorden.

Een volgend maal, Sjoerd, Loor en Peter… Anders wordt dit stukje weer te lang en raakt de draad verloren.


Uitgelichte afbeelding: WU Junyong – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.