De grootste bedreiging… Welke?

I’m Just A Cry Baby
Fuck, na een jaar nog geen antwoord. Het lijken wel allemaal Wilders-klonen met hun gebral over islam en moslims, waarvan ze geen donder (willen) begrijpen.  Stel dat die lui aan de macht komen, wat zijn dan de consequenties, materieel en vooral immaterieel? 


 


Vooraf, Agatha, moet ik je iets opbiechten. Ondanks je enorme aanhang ben ik je nooit eerder tegengekomen op Twitter. Een omissie mijnerzijds. Je mag beslist als een autoriteit gelden, kwaliteit drukt zich uit in kwantiteit, nietwaar? Je vermeldt: Biografie Mohammed massamoordenaar, terrorist, waanzinnige, pedofiel en necrofiel. Grootste bedreiging voor het westen. Onderwerping is het doel. 

Bedoel je met biografie Mohammed, dat je wetenschappelijk onderzoek hebt verricht over het leven en werk van die man? Waar als ik vragen mag? Dat van die grootste bedreiging snap ik niet. Is Mohammed nog steeds een bedreiging? Dat kan niet waar zijn, die is al eeuwen morsdood. En dan: onderwerping is het doel. Onderwerping? Door wie en hoe? Het is voor mij zeer raadselachtig. Misschien ben ik toch dom of zelfs kwaadaardig. Dat werd al vele malen beweerd overigens. 

Weet je wat, dat moet de goede zaak je waard zijn, leg me (en dus voor iedereen) eens kort en krachtig uit, waarom kwaadaardig, ongeïnformeerd enz. Hoe informeer jij je bijvoorbeeld? Voor ik het vergeet, ben je Poolse? Herinner je nog, dat Polenmeldpunt? Dat moet je zeer ter harte zijn gegaan, neem ik aan.

En wie verschijnt in je TL? Een oude bekende, waarvan ik denk dat ze vrouw * is. Ze herkent ook meteen het testosteron gehalte bij mannen, zie ik: 


 


Weet je wat ik zo mooi vind bij haar, ze verdiept zich in kwesties, zelfs in het eco-anarchisme. Zie haar bio: Viva Koerdistan. Gelezen en mee eens, met die ontvouwde ideeën? Ja? Kijk eens aan, dan wordt het hoog tijd dat jullie met z’n tweetjes op Ina van de site Krapuul afstappen, ze noemt zich n.l. eco-anarchiste, net als Bookchin. Praten kan nooit kwaad en elkaar de ogen openen voor onvermoede zaken al helemaal niet. Of hunker je erna om te gaan vechten, het kwaad rechtstreeks te bestrijden? 

Voor ik het vergeet, je zei “grootste bedreiging”. Er zijn dus ook nog andere volgens jou. Kun je daar wat meer helderheid over verschaffen? Ik laat het hier voorlopig bij en zie wel of je reageert. Ben benieuwd.


* Ze blijkt een mannenlichaam te bezitten. Voor het overige, wat maakt het uit?

Update 10 maart 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.