Volksgenoten…

SHELL SCARRED GROUND, VERDUN
Voor de goede zaak, de eindstrijd is begonnen. Ja, dankzij Krapuul zie je nog eens wat. Jammer dat ze zich daar beperken tot hun eigen besognes plus wat gegraai links en rechts om het nog wat te doen lijken, dus word je daar niet veel wijzer gemaakt. Kwantiteit versus kwaliteit. Waar ging het over? Vaderlandslievende Nederlanders en Belgen worden opgeroepen Bol.com te boycotten. De tijd is rijp… 


vrijdag 11 maart 2016

De tijd is rijp.

Mijn waarde vaderlandslievende volksgenoten. Beste toevallige bezoeker. De tijd is rijp. Het misselijkmakende clubje idioten in Den Haag, de vazallen van de Brusselse penose, geleid door de vleesgeworden Pinokkio genaamd Mark Rutte helpt ons ooit zo mooie land langzaam om zeep. Maar het gaat niet enkel om ons land. Europa, door de nationaal bewustere mensen onder ons liefkozend ook wel “het Avondland” genoemd, mag niet verwoest worden door lafhartig tuig binnen eigen gelederen, vreemde (kwaadwillende) instroom en het legioen der bureaucraten. Als verzet nodig is om dit tij te keren, dan krijgen ze verzet. Met deze blog hoop ik toe te voegen aan de eindstrijd. De strijd waarna het Avondland weer het Avondland zal zijn. Goedschiks als voorkeur, kwaadschiks als optie.

 


De heer  


Pik en spiegel, daar had Kluftje het ook al over.  


Toch beweert Ina: “Totaal oninteressant figuur. Gisteren erg om gelachen. Ik heb nog spierpijn in mijn lachspieren van gisteren.” Spierpijn in haar lachspieren. Tja, lachwekkend is het wel. Vertel eens Ina, wie heeft de grootste, deze Van Gool, Wilders of toch André? 

Eigenlijk had ik het willen hebben over die volgens Ina totaal oninteressante figuur. Opmerkelijk is het beslist dat iemand zo vol gloed in deze tijd opkomt voor Hollands Glorie en actie gaat ondernemen. Wat staat ons nog verder aan fraais te wachten? Zeg nou niet, wat gaat mij dat gebral aan, u ziet het, het gevecht ertegen gaat al ondergronds, anoniem. Voor een volgend maal beveel ik Splitherdt aan. 

Weet u wat mij het meest verontrust? Onbenullige zaken opblazen, omdat men geen jota begrijpt van wat er werkelijk gaande is. Een schoolvoorbeeld uit de kleuterklas:


 


Haar reactie: 
en zou voldoende moeten zijn.

Patriot… Een linkse, die kan wel. 

Vergeet het, tot geen enkele zinnige gedachtewisseling is men in die kringen in staat. In het plegen van censuur is men wel zeer bedreven. Ben benieuwd of Van Gool er ook zo over denkt i.v.m. de overname van zijn stukje hier. Is hij ook bevreesd voor kritiek en openbaarheid als Dijstelberge cs? 


Uitgelicht: Verdun – bron – Ingevoegd: Een Amerikaanse soldaat in een massagraf (1918)

3 gedachten over “Volksgenoten…

  1. Nee hoor. Hou van een open dialoog mits niet berustend op feitelijke onjuistheden of oproepen tot geweld. En verder moet Ina er echt eens moeite voor doen minder te lijken op tot zombie verworden Armand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.