Libertariër Victor van der Sterren

· cultuur, ideologie, internet
Authors

 


Bannock Family Group of Seven Inside Tipi, All in Partial Native Dress – Jackson – 1871
bron
The Bannock tribe were originally Northern Paiute but are more culturally affiliated with the Northern Shoshone. They are in the Great Basin classification of Indigenous People. Their traditional lands include northern Nevada, southeastern Oregon, southern Idaho, and western Wyoming.


Dossier Victor Sterren

Van een gastauteur

Zoals je kunt zien staat tweep @victorsterren op mijn spam lijst, waarom?


Nou, dit is iemand die niet met andere meningen kan omgaan, en zich ook ook enorm stoort aan het taal- en woordgebruik van zijn tegenstanders. Op twitter zie je hem regelmatig in discussie gaan met @cassandratroy die ook al op de spamlijst staat. Er zijn dus allerlei redenen om onze liberale victor eens bij te houden in een apart dossier. In artikel http://www.liberalemedia.nl/politiek/1124-de-liberalen-en-het-fabeldier stoort Victor zich aan het woord [neo-liberaal]. Deze [neoliberaal] is een verzonnen persoonlijkheid door socialisten, zijn grote tegenstanders, wie anders. De woorden [neoliberaal] en [fabeldier] bestaan overigens niet volgens de van Dale. Ik volg liberalen al langer, en geloof me, ze verzinnen de meest idiote woorden waar je bij staat, compleet blind door hun idiologie. 


Daarnaast is het ook nog eens zo dat Victor Sterren geen tegenspraak duldt bij zijn artikelen op de liberale media. Hij moet je e-mail adres hebben, en, doe dit aub niet bij dit soort figuren want voor dat je het weet staan ze je op twitter te bestoken met allerlei ordinaire spam. Mijn collega @tibaert heeft hier werkelijk de handen vol aan tot diep in de nacht. 


Ik heb nog wat meer woorden waar liberale Victor over mag nadenken, ik probeerde het volgende in te voeren op zijn blog, het stond er 2 minuten, en het was alweer verwijderd wat aangeeft dat liberale media vooral betekent, ik kan niet omgaan met andere meningen tenzij ze strikt liberaal zijn. [pomo] Ik heb nu begrepen op twitter dat dit betekent “post-modern”, ook al weer zo’n vaag begrip, wellicht bedoelen ze “futuristisch” of “utopisch”. Dit zou de beste interpretatie zijn van wat ik op wikipedia vond: 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Postmodernisme 

En van de [pomomens] moeten liberalen natuurlijk al helemaal niets hebben, kunst en cultuur bezuinigen ze het liefst weg, en modern was al helemaal erg. 


Liberalen zijn gewoon ouderwets, vastgeroest in oude reeds lang vergeten concepten, en gebruiken oudbakken woorden zoals de [marktmeester]. [clubmed] [knoflooklanden] [PIGS] Op snerende wijze wordt hier natuurlijk bedoeld de landen rond de middelandse zee Portugal, Italie, Griekenland en Spanje. Deze landen zitten nu in de economische misere tot over hun nek in de problemen. Maar, volgens liberalen moet je dit soort landen bij elkaar nemen in een woord, en zo kom je aan de verzinsels hierboven. [cryptomarxist] Dit is gewoon een linkse tegenstander van de liberalen die onbegrijpelijke taal bezigt. Voor een verdere discussie zie het artikel over @CassandraTroy. [milieuclub]


De PVV en de VVD staan ronduit te liegen over de consequenties van menselijk handelen op de opwarming van de aarde. PVV’er de Mos is hier het meest duidelijk in en bezigt een soort arbeiders dialect uit Den Haag waarbij de feiten weer eens goed omgedraaid worden. In VVD kringen doet men ronduit vaag, en spreekt men over een [milieuclub]. [marktmeester] Luister goed naar liberalen, eens in de zoveel tijd hoor je het weer, de [marktmeester]. Vroeger was dit op b.v. de beestenmarkt een toezichthouder die er voor zorgde dat de handelaren op een eerlijke manier bezig waren. Je vee ver onder of boven de marktprijs verkopen werd in de gaten gehouden door de [marktmeester]. Het is geen gebruikelijk dagelijks woord, maar liberalen gebruiken het weer. Liberalen zijn overigens niet bang voor een [marktmeester] waarschijnlijk omdat de marktmeester ook geld mag innen, maar, belangrijke is dat liberalen accepteren dat enige regulatie in de dagelijkse handel nodig is voor eerlijke marktwerking.

Update: 9-jun-2012 Hashtag: #mjjmjjsterren


Uit onverdachte hoek v.w.b. het rechtse gedachtegoed verscheen vandaag 30 maart 2016: 

Voormalige ‘libertarische’ voorman Victor van der Sterren wordt extreem-rechtse haatzaaier
http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/03/voormalige-libertarische-voorman-victor-van-der-sterren-wordt-extreem-rechtse-haatzaaier/


Lees verder nog:


De goddelijk verklaarde Bach

De naastenliefde van Wilders en zijn beweging

Laster, het discours van dwazen en kwaadwillendenLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: