Wilders en Sjaakie

Istanbul


Toegevoegd op 5 juni 2017 en terug gedateerdGeen 1 april grap, Wilders werd gisteren binnen luttele minuten uit de stad verdreven. Met een kerel die de macht wil grijpen en zelfs niets van grenzen, volk en haar cultuur begrijpt of ze ontkent kunnen we niets, die is een gevaar voor ons. Helaas wonen ook in Maastricht mensen, en niet zo weinig ook, die niets uit de geschiedenis van stad en streek hebben geleerd, ze verloochenen. 

Nee, dan Dordrecht, daar hoeven de inwoners zichzelf niet te verloochenen, daar onder de Bataven hoort Wilders thuis, daar kan hij met volle teugen genieten van de adoratie die hij geniet. Zoals het betaamt deed Sjaakie hierover verslag en geheel in stijl zweeg ze over Maastricht. Sjaakie? Ja, die volkse vrouw die alle bescherming geniet van personen, die net als Wilders, het volk begrijpen en haar taal verstaan. U vindt ze terug op een zeer speciale site, waar een bepaald soort fascisme en antisemitisme nooit ver weg zijn. De naam van die site hoef ik niet steeds te herhalen, dat zou betekenen onnodige reclame maken voor dubieuze zaken.

Ach ja, een hatende oma komt ook uit Dordt, dat kan geen toeval zijn. Het zal haar strelen haar volk zo stralend te zien bij de binnenkomst van de Leider, in niets te vergelijken met de PVV-leider van Maastricht, die psychopaat, zoals deze Bataafse al weer lang geleden vastgesteld heeft. Wat weet die man nu van verzet af? Zij wel en Sjaakie ook.

Sjaakie…:


 geretweet
 2 apr.
Dordrecht vanmiddag. Heel veel enthousiaste mensen. Allemaal gaan stemmen as woensdag en stem tegen EU!

267 retweets377 vind-ik-leuks

 geretweet
 2 apr.
Superontvangst in het mooie Dordrecht! Nederland stemt woensdag tegen verdrag Oekraïne, tegen meer EU + tegen Rutte!

282 retweets355 vind-ik-leuks

 Uitgelichte foto: Istanbul – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.