Wilders en Sjaakie

 

Istanbul
bronGeen 1 april grap, Wilders werd gisteren binnen luttele minuten uit de stad verdreven. Met een kerel die de macht wil grijpen en zelfs niets van grenzen, volk en haar cultuur begrijpt of ze ontkent kunnen we niets, die is een gevaar voor ons. Helaas wonen ook in Maastricht mensen, en niet zo weinig ook, die niets uit de geschiedenis van stad en streek hebben geleerd, ze verloochenen. 

Nee, dan Dordrecht, daar hoeven de mensen zichzelf niet te verloochenen, daar onder de Bataven hoort Wilders thuis, daar kan hij met volle teugen genieten van de adoratie die hij geniet. Zoals het betaamt deed Sjaakie hierover verslag en geheel in stijl zweeg ze over Maastricht. Sjaakie? Ja, die volkse vrouw die alle bescherming geniet van personen, die net als Wilders, het volk begrijpen en haar taal verstaan. U vindt ze terug op een zeer speciale site, waar een bepaald soort fascisme en antisemitisme nooit ver weg zijn. De naam van die site hoef ik niet steeds te herhalen, dat zou betekenen onnodige reclame maken voor dubieuze zaken.

Ach ja, een hatende oma komt ook uit Dordt, dat kan geen toeval zijn. Het zal haar strelen haar volk zo stralend te zien bij de binnenkomst van de Leider, in niets te vergelijken met de PVV-leider van Maastricht, die psychopaat, zoals deze Bataafse al weer lang geleden vastgesteld heeft. Wat weet die man nu van verzet af? Zij wel en Sjaakie ook.

Sjaakie…:


Dordrecht vanmiddag. Heel veel enthousiaste mensen. Allemaal gaan stemmen as woensdag en stem tegen EU!

Ingevoegd 5 juni 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.