Documentatie betreffende Eveline van Donkelaar i.v.m. justitie

Andrei Tarkovski: Nostalghia 


Onovertroffen in haar goorheid en sluwheid is deze vrouw. Ze liegt, lastert, verspreid smaad, bedreigt en ze betrekt zoveel mogelijk mensen in haar spelletjes. Dat laatste blijkt op velerlei wijzen voor mij een zegen. Je ziet zo meteen wie geloof hecht aan haar praatjes en wie niet. Ook wie er bewust misbruik van maakt. 

Veel van haar spul heb ik nauwelijks gelezen, wel als het mij betrof vastgelegd. Haar geknoei met haar blog, en ik neem aan ook met haar Twitter berichten, maakte dit noodzakelijk. In een van die berichten kom ik nu dit tegen, mijn vrouwelijke lezers zijn gewaarschuwd:

 

En zo haalt Scaf zijn slachtoffers binnen, voornamelijk vrouwen en liefst door iemand anders af te zeiken:

Alphonse Scaf @filou_extra

@ixxxxx , XX, ik vind je een schat. Ik hoop nog eens een keer te kunnen uitleggen waarom…;-) #kinderen #mijnvrouw

Bovenstaande is pas echt een waarschuwing waard. Voor je het weet staan al je privé gegevens, verzonnen en echte, inclusief een enkele email, online. Heerlijk vindt hij dat. De meeste van de vrouwen die hij stalkt hebben deze eerste tweet ontvangen…..

 


Zou ze jaloers zijn? Zou ze stiekem op me verliefd zijn geweest, maar teleurgesteld zijn dat dit niet wederzijds was? Wraaklust schijnt bij zich verstoten voelende vrouwen vaker voor te komen, dus wie weet? Ik haal slachtoffers binnen. Het lijkt wel of ik een seriemoordenaar ben. Het is werkelijk te dol voor woorden. 


Maart – mei 2014 – weblogs gericht aan Tibaert.

 


 De integrale weergave van het weggehaald blog, een post om niet te vergeten zoals ze zelf zegt. Over een ander weggehaald blog zwijgt ze in alle talen, nadat zonneklaar aangetoond was dat het bestaan had, terwijl ze dit bij herhaling ontkend had. Het handelde over de familie Scaf, in het bijzonder over mijn zoon, en een beruchte internet crimineel, Friedrich Eckhardt, die ze later zelfs bijviel als het Tibaert betrof.

BIJLAGE: Weblogs EvD 22 maart 2014
Uitgelicht screenshot video: Andrei Tarkovski – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.