Het kwam er alsmaar niet van…

Alfred Eisenstaedt: 80 Year Old Street Musician Lylah Tiffany Playing the Accordion and Begging Outside Carnegie Hall (1960)
“Vandaag ik, morgen u, overmorgen weer iemand anders, totdat niemand meer iets durft te zeggen uit angst voor dit gajes.” aldus Peter Breedveld. Zijn Twitter account bleek geschorst.


Dit alles was zo’n negen maanden nadat ik opnieuw had moeten beginnen. Onder het stukje stond nog iets over bezorgde vrouwen. Uit liefde, stond boven het bericht. Zou Dijstelberge mede uit zusterliefde zijn gaan klagen bij Google en dus met volle verstand het opgenomen hebben voor, zoals zij ze noemt, extreemidioten? Eentje wilde ze zelfs helpen bij haar valse aanklacht, met de ander had ze het op een accoordje gegooid. Mogelijk was dit dus de achterliggende drijfveer voor haar. Hopelijk brengt de rechtszaak tegen Herman F. hierover meer duidelijkheid. 

Eens rondgekeken bij dat tweetal vrouwen, die ik op hoogst onaangename manier heb leren kennen op Twitter, maar onder bescherming stonden van echte gentlemen, Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar. Beiden hebben het politiebureau plat gelopen i.v.m. Tibaert. 

Het eerste wat ik zie op deze dag van het referendum is een schot in de roos. 


 


De Blonde en de Haatoma. Kieskeurig zijn deze vrouwen niet, als hun ego maar gestreeld wordt vanwege hun narcistische inborst, vermoed ik. Eveline weet er alles van, ik doel op narcisme. Ze trekt nu op met de Blonde, zoals eerst met de Vrouwenpartij (ze ambieerde minister te worden) en Sjaakie. Niet alleen van narcisme weet ze alles, maar ook hoe vrijheid afgedwongen wordt en vrijheid van meningsuiting. Vrouwenrechten niet te vergeten. Alles weer opnieuw, in de woorden van de Blonde. Zou toch mijn profetie bewaarheid worden? Van Donkelaar, minister voor volksgezondheid in een kabinet Wilders? De Blonde staat de Leider zeer na, dat weet Eveline ook. 

Netwerken moet je als vrouw, op het goede paard wedden. Dat is Dijstelberge wel toevertrouwd. Zie boven met Breedveld, een van de vele voorbeelden die te geven zijn. Het Tibaert netwerk, daar wilde ze niet bijhoren, met Sjaakie sloot ze vrede. Sjaakie, een bekende bij Krapuul, een site waaraan ze hoogst opmerkelijke bijdragen leverde en nu zelfs haar eigendom is. Op deze site en op Twitter had ze vandaag niets te melden, Sjaakie des te meer. Kijk maar eens onder @jacquelinewxxx anders wordt het hier teveel van het goede. 


 


Helena, Sjaakie, de Blonde, Eveline, maar ook Sandra Strieker en Jeky, vrouwen die beslist veel met elkaar gemeen hebben. Realistisch zijn ze, ze spreken dezelfde taal, taal die Dijstelberge ook beheerst, dus het lijkt me de hoogste tijd dat deze Bataafse feministen eens de koppen bij elkaar gaan steken. De Nieuwe Tijd is aangebroken en hun ideeën vallen op steeds vruchtbaardere bodem. De Leider weet ongetwijfeld welke kracht er van vrouwen uitgaat die zich inzetten voor de zaak van het volk. Twee jaar geleden deed ik al een oproep tot debat. Het moet en het kan er nu van komen, zeker nu Ina een geweldig communicatiemiddel in handen heeft. 

Ina en al die anderen zijn ervan overtuigd, de ander die het niet met hun eens is, is extreem, idioot en nog veel meer. Ook dat schept een band.Een extremistische…Uitgelichte foto: Alfred Eisenstaedt – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.