Laatste waarschuwing

Podil, Kyiv, Ukraine
Directe democratie is op maat gesneden voor Bataven. Jarenlang hebben ze op de sociale media kunnen oefenen en hun ongenoegen kenbaar mogen maken over personen en complete volksstammen. Tot Den Haag was het al doorgedrongen, maar nu kunnen ze er niet meer omheen, als het volk spreekt dienen ze te volgen, moet dat consequenties opleveren. Bevalt je een gezicht niet of een uitspraak, dan dient ingegrepen te worden.

De linkse zich wanende avant-garde beseft dat en ze eist onmiddellijk repercussies als in haar ogen onrecht plaatsvindt. Neem nou Marianne Thieme en haar partij. Deze vrouw werd eens door onverlaten in haar naakte schoonheid getoond, porno is immers pomo.. Naar de rechter Marianne, riep meteen een krapuletje. Wilders heeft gelijk, riep een partijlid. Royeren die man roept een ander krapuletje nu. 

De landelijke media worden ingeschakeld, Volkesstimme moet gehoord worden en er moet gevolg gegeven worden aan haar opdrachten. Je hebt democratie, je bent democratisch of niet. IK ben belangrijk, MIJN ideeën zijn relevant, al het overige kan de vuilnisbak in of bij het chemisch afval. Verschilt deze Bataafse benadering van de politiek wezenlijk van de fascistische, ook al noemt ze zich links?


5 apr.
Hoi . Ik heb gister een motie gemaild voor het congres van zondag a.s. Waarom verspreiden jullie die niet?

5 apr.
Zeg ik vroeg jullie wat. Zal ik de motie dan maar zelf verspreiden? Kan ook hoor.

  5 apr.
Is de bang voor ? krapuul.nl/politiek-blog/2475913/de-trojaanse-ezel/ …
cc , , ,

6 apr.
Motie geweigerd omdat te laf is om op komen te dagen.

6 apr.
Telefoon van de , ik heb de mail verkeerd begrepen. Er kan sowieso niet over leden gestemd worden tenzij ze kandidaat zijn.Petra geeft niet op, ze strijd ergens voor en ze gaat door tot het bittere einde. Waarvoor trekt ze ten strijde? Ik zou het niet weten. Waar ik haar van ken? Ik gaf haar eens de welgemeende raad voorzichtig te zijn met medicijnen toen ik een tweet van haar zag over pillen. Dat mocht niet. Blok. Dom van me, waar bemoeide ik me ook mee? U bent gewaarschuwd, probeer dwazen en smeerlappen niet te helpen, want dan kom je van een kouwe kermis thuis.


Uitgelichte afbeelding: Oekraïne – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.