Van een kouwe kermis thuiskomen…

De natte droom van Wilders
Vanwege die verjaardag van Adolf en Volendam kwam ik bij onderstaand bericht uit, waarin sprake is van Bommelding Kluftje, een meer dan hilarisch figuur. Een pedante nobody, die denkt dat hij het buskruit heeft uitgevonden, mag ik onderhand veronderstellen. Kijk, als je niet kunt lezen, als je waarde hecht aan laster en smaad van personen die werkelijk niet deugen, ja dan, dan houdt het op. Dan ben je geen knip voor de neus waard.

Na vijf lange jaren beseft deze sukkel nog steeds niet dat ik volledig open spel speel en geen leugens verkoop. Wat wil je, de man heeft werkelijk geen enkele notitie van fascisme, van anarchisme ook al nauwelijks, terwijl hij zich als “professioneel anarchist” omschrijft. Dit weekend is het weer Carnaval, maar zo dwaas als hij stellen we ons hier niet aan. Ik wil hem verder niet onnodig belachelijk maken met zijn trams en singeltjes, kutjes niet te vergeten. Kijk voor verdere info maar op dit blog.

De ellende met die lui is dat ze omgekeerd je het licht in de ogen niet gunnen. De lieve vrouwtjes waarvoor hij zich zo inzette zijn van hetzelfde laken een pak. Weg mijn weblogs. Echt, ik spreek uit ervaring, fascistisch gespuis is niets vergeleken met deze lui.

Het is al maanden geleden dat ik nog eens een tweet van deze meneer zag en ik wreef m’n ogen uit. Een blote tiet… De bron van de foto is mij niet bekend.


 


Pedofilie is het onderwerp, merk ik. Bommelding Kluftje en pedofilie vereist nadere beschouwing. Help me eraan herinneren voor het geval ik het mocht vergeten. Het is een prachtonderwerp, een alles verhelderend onderwerp over mijn wedervaren op internet, over hoe halfgare en regelrechte smeerlappen en wat er zo verder aan holle vaten met een grote bek rondloopt, daarin een rol spelen. Span maar een rechtszaak aan André, dat komt je duur te staan, vrees ik.

Meneer doet een oproep:


Er gaat iemand van een kouwe kermis thuiskomen, dat moge zelfs voor halve analfabeten duidelijk zijn. André de Raaij denkt boven de wet staat. Hij is de enige niet, anderen gingen hem voor in het geval Tibaert…


 


Mijn vuistdik dossier staat nog ten dele op internet, een gedeelte is door zijn toedoen verdwenen. Het weg (laten) halen van bewijslast is ook strafbaar. Mijn herhaalde oproepen richting hem en zijn collaborateurs tot rectificaties zijn steeds genegeerd. Ook dat zal bijdragen, als het zover komt, tot de te bepalen strafmaat, schadeloosstelling, bijvoorbeeld.

Ongeveer tezelfdertijd met het bovenstaande kwamen deze berichten bij me binnen:
Wat is Tibaert opmerkelijk stil over het . Omdat hijzelf een pedofiel is?
23:46 – 20 apr. 2016Tibaert is een laffe vent. En lafaards zijn gevaarlijke mensen. Stiekem, doortrapt…
23:47 – 20 apr. 2016

 


Het is beslist niet te ver gezocht om te veronderstellen dat André de Raaij in deze gedachtegang meegaat, al sedert oktober 2012. Zie de screenshots, de Tibaert blogspot en dit weblog. Zijn kameraad Riethof heeft er het zijne toe bijgedragen met valse beschuldigingen, o.a. door te verkondigen dat hij bewijs had over wandaden begaan door Tibaert. Tevergeefs wacht ik nog steeds op dat “bewijs”. Het moet toch niet moeilijk zijn dat te tonen?

Tja, André, voor jou moest ik kennelijk bang zijn. Laat ik het zo samenvatten, ik vind je een verachtelijk sujet en een bange wezel, die niet z’n kop durft uit te steken. Voor mij toon je een beetje de kenmerken van Wilders, nooit ergens op terugkomen, geen twijfel kennen, in de bres springen voor onverlaten (denk aan een aantal “dames”) en meer van die zaken waar een verstandig iemand met een wijde boog omheen loopt. Opmerkelijk ook, volgelingen die je blindelings geloven, ook dat heb je gemeen met Wilders. Wat een deerniswekkend figuur ben je uiteindelijk.

 
Update februari 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.