Nee, deze man is niet gestoord….

· fascisme, feminisme, justitie, sexualiteit
Auteurs


Kiki Smith (American, born Germany 1954)
Oordeel zelf… 
Jekylline seinde Van Gool in dat ik hem geciteerd heb op mijn blog: Volksgenoten…

Van Gool reageert vervolgens bij Tibaert:

Ook op mijn blog had hij gereageerd:
De reacties van Krapuul:
Mijn commentaar, feitelijk documentatie voor politie en justitie: Van een kouwe kermis thuiskomen…

Inmiddels ben ik begonnen een direct inzichtelijk dossier op te bouwen omtrent de malversaties van Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters, Huib Riethof, André de Raaij en Ina Dijstelberge. Het begin: Mag ik even voorstellen, een tipgeefster…

Vanavond even gekeken op Twitter en jawel hoor, een reactie:


We zijn weer geïnformeerd. Echt die André zoekt alles uit, hij weet zelfs te melden dat ik voor de AIVD werk. Niet onaardig om dit in verband met het bovenstaande even te vermelden. Ook onderschrijft hij wat genoemde lieden over mij te melden hebben. De screenshots geven meer dan voldoende uitkomst, zeker voor een mogelijke rechtszaak.

En nu weer terug je Krapuulhok in, André… Daar kun je je superieur voelen. Overigens,  hou eens op met dat stalkgedrag, je kunt ook rechtstreeks het woord tot me richten. Of ben je daar te laf voor? Na meer dan drie jaar gestalk van jou kant zou ik haast gaan denken van wel.  Enne, vergeet niet de groeten aan Sjaakie te doen, mocht je haar weer eens tegenkomen.

O, je wilt haar niet meer kennen? Ik zal je even helpen, gewoon een willekeurige tweet van Sjaakie nog van voordat mijn blogspots verdwenen. Ja, het hielp jouw advies, heb je al geprobeerd bij Google? Het hielp, weg blogspots. Kijk André, je bent geheimagent, of je bent het niet…. Kutjes, kutje is weer aan het slijmen, zeg die jou welbekende dame over een ander jou welbekende dame. Over deze laatste wist je te melden dat ik haar uitschold. Een andere dame wist weer te melden dat ik haar chanteerde. Je kent haar, ze heeft je terdege geïnformeerd vanuit Maastricht. Heb je nog contact met haar? Groot kenner van fascistisch Spanje, maar dat zul je ongetwijfeld weten. 

Tja, kutjes, breek me de bek niet open. Kutje13… Zou 13 dan toch ongeluk brengen?
Och Christina, als je fascisten vertrouwt of mensen die fascistische methodes gebruiken, kom je echt verkeerd uit. Je hebt het bewijs geleverd. Ruzie? Hoe kom je daar nu bij? Nee hoor, ik doe mijn best iets duidelijk te maken over fascisme en de autoritaire persoonlijkheid. Aan mij hoef je gelukkig geen geloof te hechten, zwakzinnig als ik ben volgens je vriend André…

Mag ik verzoeken dat ook anderen deze oproeper tot verkrachting melden bij Twitter? 

 

 

 

1 reactie

Comments RSS
  1. A.H.J. van Gool

    Ook grappig dat Ebru Umar verweten wordt door dit gajes dat ze seksueel getint commentaar geeft terwijl zombiepruik ook graag het woord pikkies in de mond neemt jegens opponenten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: