Nee, deze man is niet gestoord….

Kiki Smith
Oordeel zelf… 


 


Jekylline seinde Van Gool in dat ik hem geciteerd heb op mijn blog: Volksgenoten…

Van Gool reageert vervolgens bij Tibaert:


 


Ook op mijn blog had hij gereageerd:


 


De reacties van Krapuul:


 


Mijn commentaar, feitelijk documentatie voor politie en justitie: Van een kouwe kermis thuiskomen…

Inmiddels ben ik begonnen een direct inzichtelijk dossier op te bouwen omtrent de malversaties van Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters, Huib Riethof, André de Raaij en Ina Dijstelberge. Het begin: Mag ik even voorstellen, een tipgeefster…

Vanavond even gekeken op Twitter en jawel hoor, een reactie:


We zijn weer geïnformeerd. Echt die André zoekt alles uit, hij weet zelfs te melden dat ik voor de AIVD werk. Niet onaardig om dit in verband met het bovenstaande even te vermelden. Ook onderschrijft hij wat genoemde lieden over mij weten te berichten. De screenshots geven meer dan voldoende uitkomst, zeker voor een mogelijke rechtszaak.

En nu weer terug je Krapuulhok in, André, daar kun je je superieur voelen. Overigens,  hou eens op met dat stalkgedrag, je kunt ook rechtstreeks het woord tot me richten. Of ben je daar te laf voor? Na meer dan drie jaar achterbaks gedrag van jouw kant zou ik haast gaan denken van wel.  Enne, vergeet niet de groeten aan Sjaakie te doen, mocht je haar weer eens tegenkomen.

O, je wilt haar niet meer kennen? Ik zal je even helpen, gewoon een willekeurige tweet van Sjaakie nog van voordat mijn blogspots verdwenen. Ja, het hielp jouw advies, heb je al geprobeerd bij Google? Het hielp, weg blogspots. Kijk André, je bent geheimagent, of je bent het niet…. Kutjes, kutje is weer aan het slijmen, zeg die jou welbekende dame over een ander jou welbekende dame. Over deze laatste wist je te melden dat ik haar uitschold. Een andere dame wist weer te melden dat ik haar chanteerde. Je kent haar, ze heeft je terdege geïnformeerd vanuit Maastricht. Heb je nog contact met haar? Groot kenner van fascistisch Spanje, maar dat zul je ongetwijfeld weten. 

Tja, kutjes, breek me de bek niet open. Kutje13… Zou 13 dan toch ongeluk brengen?


 


Och Christina, als je fascisten vertrouwt of mensen die fascistische methodes gebruiken, kom je echt verkeerd uit. Je hebt het bewijs geleverd. Ruzie? Hoe kom je daar nu bij? Nee hoor, ik doe mijn best iets duidelijk te maken over fascisme en de autoritaire persoonlijkheid. Aan mij hoef je gelukkig geen geloof te hechten, zwakzinnig als ik ben volgens je vriend André: Mag ik verzoeken dat ook anderen deze oproeper tot verkrachting melden bij Twitter?


“De man heet TIBAERT is gestoord en een hele vervelende stalker – hij woont in MAASTRICHT, gelijk BLOCKEN – BLOCKEN DIE MAN / Onbegrijpelijk dat die man in het mooie MAASTRICHT woont, levensgevaarlijk die TIBAERT” (25 juli 2013)

“Dat de vogelgriep ze mag vellen.” (22 november 2014). Als screenshot: AFA zet IRL-trollen in tegen Zwarte Piet.De eensgezindheid onder fascisten van links en van rechts om gezamenlijk “het kwaad” te bestrijden is in dit land bijzonder sterk ontwikkeld, waarschijnlijk door een misplaatst superioriteitsgevoel en een schrijnend gebrek aan kennis en inzicht.


Uitgelichte afbeelding: Kiki Smith- bron

Een gedachte over “Nee, deze man is niet gestoord….

  1. Ook grappig dat Ebru Umar verweten wordt door dit gajes dat ze seksueel getint commentaar geeft terwijl zombiepruik ook graag het woord pikkies in de mond neemt jegens opponenten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.