Een stuk links landverradersvuil

Reinhard Schulze
Zo begon het…


 


Een citaat uit 1999 van Juncker uit Der Spiegel. Lijkt me een legitieme vraag het origineel te tonen met de bijbehorende context. Al te veel wordt gerotzooid met citaten om ze te misbruiken.


 Deze RT lijkt nu verdwenen want korte tijd later gebeurde dit:


 


Ik had hem in een volgende tweet nog iets gevraagd:

@TonySoprano272 Je grossiert nogal in “citaten” zie ik. Een imam zei eens…;-) Man, maak je niet belachelijk…


En met deze opmerking m’n vragen afgerond:

@TonySoprano272 Asieleisers? Wist je niet dat je voor asiel een verzoek moet indienen. Er valt niets te eisen… Informeer je eens…


 


Je denkt dan in gesprek te kunnen komen, nee hoor, discussie ongewenst, net als bij Wilders. Ze voelen zich betrapt en draaien hun vaste riedel af. Zo hoef je geen antwoord te geven, zo denk je de zaak onder controle te brengen, veronderstellen ze. 

Vervolgens betrad Karel het toneel. De screenshots van het geheel staan hieronder. Tussen haakjes, wat een fantasie bij het verzinnen van een accountnaam…


 


De tweets van Tibaert: 29 april 2016.


Wat valt er verder nog te zeggen? Ter afwisseling eens wat anders, een islamoloog voor de microfoon van de Zwitserse radio. Gisteren was hij ook te beluisteren in “Der Tag”.Islam-Kenner Schulze:
«Es gibt einen neuen eisernen Vorhang»

Montag, 12. Januar 2015, 20:03 Uhr


Das Attentat auf die Redaktion von «Charlie Hebdo» hat die westliche Welt aufgeschreckt. Von einem islamistischen Angriff auf unsere Zivilgesellschaft und die Meinungsfreiheit ist die Rede. Keine Schnellschüsse, sondern eine vertiefte Auseinandersetzung mit dem Islam fordert Reinhard Schulze.


 


 

 

Bron uitgelichte foto onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.