Gerardje verkeert in goed gezelschap…

Brandi Quimones: modelBrandi Quimones: Karl Lagerfeld

Dankzij Gerardje #pvv, de confederal warrior, krijg ik een zooitje gore stalkers op m’n dak, mensen waarmee hij verkeert, mensen die de joods-christelijke waarden volgens Wilders uitdragen, mensen die overtuigd zijn van hun superioriteit, waarschijnlijk die op gebied van uitroeien van niet gewenst. Racisme en fascisme puur, dat is hun streven. Ze koesteren een erfenis die teruggaat op de twintiger jaren van de 19e eeuw en die een ongekende bloei beleefde in het interbellum. Adolf Hitler was een van hun markante figuren, nu door hun verkettert als de belichaming van het grote kwaad.

Het gajes dat Gerardje naar mijn weblog lokte heb ik maar geblokt, anders zag ik nauwelijks de normale tweets meer en raakten juist die zoek. Zoals bekend doet Twitter niets aan dergelijke praktijken. Zie mijn geschiedenis met stalkers als Jacqueline Wouters, Jacqueline van Wel, Dirk Hartman e.v.a. en waar een geslepen tante listig gebruik van maakte. Zij allen beweerden dat ik hen stalkte, vandaar mijn problemen met Twitter, opschorten van mijn accounts enz.  Ondertussen kon en kan Wouters met haar bulkaccounts rustig verder gaan om haar Unwesen te bedrijven. 

Nog een paar illustraties van de rotzooi die ik dankzij Gerardje onder #Tibaert binnenkreeg. De aanleiding? Hij was werkelijk te stom om iets simpels als @gerardvane – “tibaert” te begrijpen en bleef maar doorzeuren.


Schermafdruk 2018-03-06 22.48.12Schermafdruk 2018-03-06 22.48.57Schermafdruk 2018-03-06 22.49.25

 Foto’s: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.