Iemand moet het doen

Dagelijks sites lezen, waarbij je maag omdraait, de Telegraaf en het AD raadplegen, de Nederlandse radio en TV volgen, mij niet gezien. Toch moet dat gedaan worden wil je je een beeld vormen over hoe diep dit land gezonken is mede dankzij deze media. Iemand die dat wel doet en steeds zijn oogst van vaak verrassend commentaar voorziet is Robert Jean Konrad. Volg die man. Hem zou ik willen aanbevelen zijn tweets op een weblog te reproduceren, zo ontstaat een beter overzicht over ontwikkelingen die plaatsvinden.

Ter illustratie heb ik een vijftigtal tweets overgenomen van de laatste twee weken. Een deel en de RT’s heb ik weggelaten.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.