Hitler kwam uit Oostenrijk…

Wist u dat? Nee, de Batavieren kwamen niet uit Oostenrijk… Bestond 2000 jaar geleden al Oostenrijk? Hoe het ook zij, dankzij pvv’ertjes leer je elke dag bij, wij, de verstandelijk beperkten.

Minatitlan – Mexico, 1983 (stad en raffinaderij)
Alex WebbVan grenzen hebben pvv’ertjes veel verstand, maar de ene dorpsgek is de andere niet, dat verschil kennen ze weer niet… 


TEUN heeft geretweet Alphonse Scaf
 tja , de extreem-linkse dorpsgek van Maastricht  . Echt lachen , mensen
TEUN heeft toegevoegd,


Meer over Teun: Teun en Gijs en wat hij Tibaert zoal te melden had.

 
En die Dorpsgek, de betrouwbare kameraad van een hatende oma? Die was beter bekend op Twitter onder Rommedoe.
 
Vandaag werd iemand geïnspireerd door de H. Geest, iemand die denkt de logica te beheersen volgens de doctrine van Hitler en Bosma. Zijn bijdragen aan het broodnodige politieke debat… 
  Hitler was Oostenrijks overigens en Goebbels Duits ( Batavieren leefden in Nederland)


Even terug in de tijd. Hoe kwam meneer Bronsink bij me terecht? Door deze tweet: 


Het vervolg:de haat is niet tegen vreemdelingen….het is meer de haat die gericht is vanuit de cultuur van Islam….

Laat maar zitten. Ik ga nu lekker eten. Ach ja, doodscultaanhangers, dat zijn toch die christenen met dat kruis?


Dat was het. Weken later geef ik dit linkje door: De Bataafse geest in woord en beeld… en maanden later: Doodseskaders. Op beide volgde een woordenwisseling, die hier terug te lezen valt. Inmiddels verkeerde de man in de overtuiging iemand te kunnen gebruiken voor zijn doel en dat liet zich makkelijk raden. Slopen die handel, critici de mond snoeren. Het vermakelijk van dit al, hij begreep mijn teksten en mijn reacties niet. Toch was hij gewaarschuwd door Cathy, welbekende stalkster van me:


 6 okt. 2015

Tibaert zit achter dat Konrad account!Mensen die mijn account Tibaert met de bijbehorende blogs volgen weten het, ik rapporteer de waanzin, ze weerleggen is onbegonnen werk. Als de man zegt, ik ga Krapuul en Dijstelberge slopen gaat hij zijn gang maar. Boontje komt om zijn loontje, denk ik dan. Maar verder? Inmiddels kwam Bronsink steeds meer op stoom en wordt een ware vriend van me in het spel betrokken. Wat zie ik nu bij het vastleggen van die TL? Deze PVV gast schrikt er zelfs niet voor terug om diens NAW gegevens te verspreiden: “als ik dat had gewild had ik al voor uw deur gestaan…zou zeer makkelijk zijn”. Wat een grenzeloze brutaliteit. Laten we hem een dwaas noemen van het kaliber Eckhardt, Wouters of Falkenstein. Aan justitie om hier verder een oordeel over te vellen.

Nu terug in de tijd. Denkt die man werkelijk dat ik op zijn reacties inga? Laat Wilders (en Bosma) maar eerst eens aantonen waar ik scheef zit. Belangrijker, nog nooit heeft Wilders duidelijk kunnen maken dat Islam gelijk fascisme is. In feite levert hij door die houding al het bewijs dat hij als ware fascist en leerling van Hitler te werk gaat. Enfin, dat heb ik al meermaals verklaard, dat kan Bronsink teruglezen. En ach, in zijn ogen ben ik verstandelijk beperkt en juist mensen die dat eerder over mij beweerden worden door de eerder genoemde Dijstelberge in bescherming genomen en gesteund. Ze onderschrijft die stelling zelfs. En zo is het kringetje weer rond. Of beter, ze vormen de twee zijden van een en dezelfde medaille met een fascistisch kenmerk.
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.