Het hele bureau heeft zich kapot gelachen…
Niets gaat verloren, werkelijk niets. Of je het te zien krijgt is een ander verhaal. Bij Twitter is wel een mogelijkheid, een handige en snel werkende. Onverlaten die willen doen alsof hun neus bloedt, maar beter weten, kunnen hier op vastgespijkerd worden. Je komt zo ook snel op het spoor door wie je gestalkt wordt, wie smaad en laster over jou verspreiden. Waterdicht is het natuurlijk niet, tweets kunnen verwijderd zijn en niet te vergeten vervalst, maar grosso modo krijg je een mooie kijk op wat onverlaten zich denken te kunnen permitteren. Een voorbeeld laat ik hier beneden zien…

Juul? Een manneke uit Maastricht, die mijn sporen naging praktisch vanaf het begin dat ik op Twitter actief ben. Hij wenste alles van me te willen weten, adres, noem maar op. Hij wist zelfs te melden in welke lijn van de stadsbus ik aangetroffen werd. Hij is Twitter kameraad van Herman Falkenstein. Juulke is een compleet dwaallicht, die als kunstje kleven geleerd heeft, die op de meest onverwachte momenten bij je opduikt om je lastig te vallen. 

Je kunt hem zien als een soortgenoot, zeker politiek gezien, van een ander, bekender dwaallicht op Twitter, Anshof. Beiden hebben op zijn minst gemeen dat ze niet volmondig toegeven aanhangers van de koers van Wilders te zijn, dat vinden ze klaarblijkelijk te link, dus gooien ze het meer over de boeg van de “verontruste burger tegen vreemdelingen”. Wat die twee nog meer gemeen hebben? Ze hebben informanten bij de politie, die hun uit de doeken doen wie Tibaert werkelijk is. Beweren ze zelf, ik fantaseer niets. 

Aan de ene kant heb ik dus te maken met personen, zie André de Raaij van de site Krapuul, die denken dat ik voor de AIVD werk, wat ik nooit zal ontkennen, dat is onmogelijk, aan de andere kant o.a. deze twee. Les extrêmes se touchent zullen we maar denken…

Niet overbodig, denk ik zo, om er eens op te wijzen dat de illustraties die ik toevoeg, niet zonder betekenis zijn. Integendeel, maar ik laat het aan de lezer over hierbij zijn eigen verhaal te bedenken. Om die reden geef ik ook de bron mee. 

Schoonheid… Enfin, kijk maar… Ze is aan sommige mensen niet besteed, ze kunnen ze zelfs niet verdragen. Dat merk je heel snel, het zijn mensen met een destructieve inslag.

Dit was één laag, er zijn er meerdere…JUULKE, MAASTRICHTS BRAAKSEL, DOET VERSLAG…


Tragisch, ik val lastig, ja het is om je dood te lachen. Het kreng Eveline weet er alles van voor wat Tibaert betreft. Mijn zoon ook. Ze maakte er een blogje over, enkele weken later nam ze het weg. De reden? Laat ik er maar over ophouden. N.a.v. die aangifte zei ik toen we samen het kamertje verlieten tegen de dienstdoende agent, “die vrouw is gek”. Hij keek veelbetekenend terug. Verhoor had er niet plaats gevonden.


 


Je ziet nog eens wat, nu ik voor de a.s. rechtszitting in Den Bosch de opgeslagen spullen op een rijtje zet. Zie INDEX. Ook de stalk- en lastermethodes van Eveline worden nu zonneklaar. Ook bij deze flauwekul. Ze breekt in bij Braaksel en een vrouw die het over Roermond hebben om dit te ventileren.

Het vervolg…


 31 mei 2014  Is het nog niet opgelost? Erg voor je.

 31 mei 2014 Weet er het een en ander van, de man is op het politiebureau uitgelachen in december 2013.

 31 mei 2014 Is die man uitgelachen? Waarvan deed hij dan aangifte? Het is toch andersom of niet? Hij valt toch lastig?

 31 mei 2014 Nee deed aangifte, hij werd opgeroepen en toen heeft het hele bureau zich kapot gelachen.

 31 mei 2014 Ja om Fons. Heb later nog lang gesprek gehad en mij is geadviseerd om er een civielrechtelijke zaak van te maken.

 31 mei 2014 Je moet hem doodnegeren of helemaal gek maken er is geen middenweg. Veroordeeld wordt hij nooit, geloof mij.

 31 mei 2014 Weet er alles van.

De idioterie van Braaksel komt haar goed van pas. Een bewijs temeer dat je mensen werkelijk alles kunt wijsmaken. Ze geloven het. De waarheid staat op een ander blad, die dient te verdwijnen. Ben wel benieuwd of het holmaatje op Twitter van Herman F. ook op de zitting verschijnt.

Eigenlijk was het m’n bedoeling een tip door te geven over roddel en achterklap. Sinds een week of twee ben ik erachter dat je met een bepaalde manier van zoeken veel boven tafel kunt krijgen. Dan worden, zoals in mijn geval, verbanden zichtbaar en vallen intriganten van het kaliber Van Donkelaar meteen door de mand, zeker als je een beetje de achtergronden weet. De lastercampagne van deze vrouw over mij begon vrijwel onmiddellijk na een bewuste zaterdag op een terrasje in Maastricht, waar Leers opdook. Wat er vervolgens gebeurde met deze vrouw grenst aan waanzin. Na het verschijnen van mijn bericht hierover als reactie op het hare, kreeg ik een scheldkanonnade aan de telefoon over me heen, maar wat ze me te vertellen had weet ik nog steeds niet. 

Vanaf dat moment lijkt die vrouw slechts bezeten door een idee, me verwijderen van internet. Elk middel, hoe goor ook, schijnt voor haar geoorloofd, mensen e-mailen over mij en opbellen, hoort hierbij. De boodschappen laten zich raden. Een aangifte doen was voor haar een probaat middel om indruk te maken. Het wordt me steeds duidelijker hoe mensen die kwaad in de zin hebben opereren, al is het maar via internet. Dergelijk gedrag hou je niet voor mogelijk en toch gebeurt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Misschien komt deze documentatie nog van pas voor de rechter, niet nu, maar in de toekomst, zeg maar als voorbeeld hoe je je teweer kunt stellen tegen onverlaten. Dit is en blijft de inzet van m’n activiteiten op internet, anderen tot dienst willen zijn en helpen. Reëel, niet met leugens en achterklap op een grotesk narcistische wijze. Als je handelt, zoals ik handel wordt je uitgerekend door dit soort lieden tot narcist verklaard. Je blijft lachen…

TER LERING EN VERMAAK:

O ja, nu vergeet ik bijna te vertellen hoe ik zoek. Heel simpel, voer de betreffende accountnaam in met daarachter die van uzelf of, als u weten wilt of u gementioned wordt en hoe in omgekeerde zin. Ook het volgende is mogelijk. N.a.v. van bovenstaande tweet heb ik dit bij Twitter ingevoerd: “@verbraak gavimensch”. Dit rolt er dan uit, dan weet u dat ook weer…:


 9 sep. 2015 
Ja tot 10 uur daarna begint het gedonder.
 9 sep. 2015 
Ook dat gebeurt. Misschien niet vaak genoeg, maar het is niet uit te roeien.
 9 sep. 2015 
ok. dan heb je gratie bij deze. je mag je mengen in progressievenland.
 9 sep. 2015 
Ik was het roerend met je betoog eens maar kon deze opmerking niet laten liggen.
 9 sep. 2015 
Hou je erbuiten. Dit is geen booschmenschen aangelegenheid, ik kom zo bij je, verslag doen
 9 sep. 2015 
Het wordt een groot feest Samba met baklava en bier in de voortuin, echt waar!  31 mei 2014 
Heb hem een jaar of twee/drie geleden meerdere malen uitgenodigd om in debat te gaan maar hij wou niet.
 31 mei 2014 
Je moet hem doodnegeren of helemaal gek maken er is geen middenweg. Veroordeeld wordt hij nooit, geloof mij.
 31 mei 2014 
nee, het is een zieke geest in een fles.
 31 mei 2014 
Ja om Fons. Heb later nog lang gesprek gehad en mij is geadviseerd om er een civielrechtelijke zaak van te maken.
 31 mei 2014 
Nee deed aangifte, hij werd opgeroepen en toen heeft het hele bureau zich kapot gelachen.
 31 mei 2014 
Is die man uitgelachen? Waarvan deed hij dan aangifte? Het is toch andersom of niet? Hij valt toch lastig?
 31 mei 2014 
Weet er het een en ander van, de man is op het politiebureau uitgelachen in december 2013.
 31 mei 2014 
Is het nog niet opgelost? Erg voor je.
 31 mei 2014 
Weet er alles van.
 31 mei 2014 
vergeet niet dat die afschuwelijke stalker ook in Maastricht woont en daar rustig zijn gang kan gaan
 30 mei 2014 
Woon in een rustige buitenwijk maar gft-bakken zijn blijkbaar niet veilig.
 30 mei 2014 
Haha en dat in Maastricht? Wonen toch alleen maar nette mensen? Jij,
 5 okt. 2013 
Nee, het bleef heel gezellig.
 5 okt. 2013 
Ramen en deuren sluiten
 5 okt. 2013 
Mw Mensch heeft een slotje vanwege stalker Tibaert en co. Niets aan te doen.
 5 okt. 2013 
wat lijkt niet nodig? Mevrouw heeft een slotje maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden.
 5 okt. 2013 
Lijkt me niet nodig
 4 okt. 2013 
Ramen en deuren dicht dan maar hier?
 30 aug. 2013 
@Onedinline2010 @Rommedoe1 Neem een voorbeeld aan Die heet mensen welkom die woont er ook1
 29 aug. 2013 
Tibaert de minkukel
 5 mei 2013 
lees dit over de loeders van tibaert
 28 jan. 2013 
@JakobJava zegt Maastricht>>> ;-))))


Update januari 2017

 Foto: bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.