Het hele bureau heeft zich kapot gelachen…

Erotiek
Niets gaat verloren, werkelijk niets. Of je het te zien krijgt is een ander verhaal. Bij Twitter is wel een mogelijkheid, een handige en snel werkende. Onverlaten die willen doen alsof hun neus bloedt, maar beter weten, kunnen hier op vastgespijkerd worden. Je komt zo ook snel op het spoor door wie je gestalkt wordt, wie smaad en laster over jou verspreiden. Waterdicht is het natuurlijk niet, tweets kunnen verwijderd zijn en niet te vergeten vervalst, maar grosso modo krijg je een mooie kijk op wat onverlaten zich denken te kunnen permitteren. Een voorbeeld laat ik hier beneden zien…

Juul? Een manneke uit Maastricht, die mijn sporen naging praktisch vanaf het begin dat ik op Twitter actief ben. Hij wenste alles van me te weten, adres, noem maar op. Hij wist zelfs te melden in welke lijn van de stadsbus ik aangetroffen werd. Hij is Twitter kameraad van Herman Falkenstein. Juulke is een compleet dwaallicht, die als kunstje kleven geleerd heeft, die op de meest onverwachte momenten bij je opduikt om je lastig te vallen. 

Je kunt hem zien als een soortgenoot, zeker politiek gezien, van een ander, bekender dwaallicht op Twitter, Anshof. Beiden hebben op zijn minst gemeen dat ze niet volmondig toegeven aanhangers van de koers van Wilders te zijn, dat vinden ze klaarblijkelijk te link, dus gooien ze het meer over de boeg van de “verontruste burger tegen vreemdelingen”. Wat die twee nog meer gemeen hebben? Ze hebben informanten bij de politie, die hun uit de doeken doen wie Tibaert werkelijk is. Beweren ze zelf, ik fantaseer niets. 

Aan de ene kant heb ik dus te maken met personen, zie André de Raaij van de site Krapuul, die denken dat ik voor de AIVD werk, wat ik nooit zal ontkennen, dat is onmogelijk, aan de andere kant o.a. deze twee. Les extrêmes se touchent zullen we maar denken…

Niet overbodig, denk ik zo, om er eens op te wijzen dat de illustraties die ik toevoeg, niet zonder betekenis zijn. Integendeel, maar ik laat het aan de lezer over hierbij zijn eigen verhaal te bedenken. Om die reden geef ik ook de bron mee. 

Schoonheid… Enfin, kijk maar, ze is aan sommige mensen niet besteed, ze kunnen ze zelfs niet verdragen. Dat merk je heel snel, het zijn mensen met een destructieve inslag.

Dit was één laag, er zijn meerdere.


JUULKE, MAASTRICHTS BRAAKSEL, DOET VERSLAG…


Tragisch, ik val lastig, ja het is om je dood te lachen. Het kreng Eveline weet er alles van voor wat Tibaert betreft. Mijn zoon ook. Ze maakte er een blogje over, enkele weken later nam ze het weg. De reden? Laat ik er maar over ophouden. Een jaar later is ze druk doende de politie te overtuigen van het gevaar Tibaert. N.a.v. haar aangifte zei ik, toen we samen het kamertje verlieten, tegen de dienstdoende agent, “die vrouw is gek”. Hij keek veelbetekenend terug. Verhoor had er niet plaats gevonden.


 


Je ziet nog eens wat, nu ik voor de a.s. rechtszitting in Den Bosch de opgeslagen spullen op een rijtje zet. Zie INDEX. Ook de stalk- en lastermethodes van Eveline worden nu zonneklaar. Ook bij deze flauwekul. Ze breekt in bij een gesprek van Braaksel met een vrouw, die het over Roermond hebben, om het bovenstaande te ventileren. Het vervolg…:  Hij werd opgeroepen en toen heeft het hele bureau zich kapot gelachen.

De idioterie van Braaksel komt haar goed van pas. Een bewijs temeer dat je mensen werkelijk alles kunt wijsmaken. Ze geloven het. De waarheid staat op een ander blad, die dient te verdwijnen. Ben wel benieuwd of het holmaatje op Twitter van Herman F. ook op de zitting verschijnt.

Eigenlijk was het m’n bedoeling een tip door te geven over roddel en achterklap. Sinds een week of twee ben ik erachter dat je met een bepaalde manier van zoeken veel boven tafel kunt krijgen. Dan worden, zoals in mijn geval, verbanden zichtbaar en vallen intriganten van het kaliber Van Donkelaar meteen door de mand, zeker als je een beetje de achtergronden weet. De lastercampagne van deze vrouw over mij begon vrijwel onmiddellijk na een bewuste zaterdag op een terrasje in Maastricht, waar Leers opdook. Wat er vervolgens gebeurde met deze vrouw grenst aan waanzin. Na het verschijnen van mijn bericht hierover als reactie op het hare, kreeg ik een scheldkanonnade aan de telefoon over me heen, maar wat ze me te vertellen had weet ik nog steeds niet. 

Vanaf dat moment lijkt die vrouw slechts bezeten door een idee, me verwijderen van internet. Elk middel, hoe goor ook, schijnt voor haar geoorloofd, mensen e-mailen over mij en opbellen, hoort hierbij. De boodschappen laten zich raden. Een aangifte doen was voor haar een probaat middel om indruk te maken. Het wordt me steeds duidelijker hoe mensen die kwaad in de zin hebben opereren, al is het maar via internet. Dergelijk gedrag hou je niet voor mogelijk en toch gebeurt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Misschien komt deze documentatie nog van pas voor de rechter, niet nu, maar in de toekomst, zeg maar als voorbeeld hoe je je teweer kunt stellen tegen onverlaten. Dit is en blijft de inzet van m’n activiteiten op internet, anderen tot dienst willen zijn en helpen. Reëel, niet met leugens en achterklap op een grotesk narcistische wijze. Als je handelt, zoals ik handel wordt je uitgerekend door dit soort lieden tot narcist verklaard. Je blijft lachen.

TER LERING EN VERMAAK:

O ja, nu vergeet ik bijna te vertellen hoe ik zoek. Heel simpel, voer de betreffende accountnaam in met daarachter die van uzelf of, als u weten wilt of u gementioned wordt en hoe in omgekeerde zin. Ook het volgende is mogelijk. N.a.v. van bovenstaande tweet heb ik dit bij Twitter ingevoerd: “@verbraak gavimensch”. Dit rolt er dan uit, dan weet u dat ook weer…

Update januari 2017


 


Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.