Het schouwtoneel van Eveline en Ina – deel 2

Auteurs
Chimes At Midnight (1965)
According to Jeanne Moreau, Orson Welles delayed filming 
for two weeks due to stage fright.
bron

Waar te beginnen, vraag ik me nu af nadat ik de afgelopen weken stukje bij beetje de volledige geschiedenis heb vastgelegd van mensen die een loflied zingen op de Bataafse cultuur en geesteshouding. Voor of tegen Wilders blijkt geen enkel verschil uit te maken als je hun methodes en hun uitlatingen nader beschouwd. Wat zij verstaan onder links of rechts is grotendeels uitwisselbaar. Hoe breng je dit alles nu duidelijk in kaart is voor mij de vraag.
Laat ik maar eerst een vervolg geven op het vorige stukje, waarin de tweets staan die Ina Dijstelberge en Eveline van Donkelaar wisselden met De Dorpsgek, Dirk Hartman dus. Hun woordenwisseling vond plaats voordat Dijstelberge in staat bleek mijn weblogs bij Google te doen verdwijnen. Wat er precies in die periode speelde wordt me nu pas beetje bij beetje duidelijk. Het blijkt veel schandaliger te zijn dan ik eerst dacht. Vooral het materiaal van en rond @gavimensch geeft veel helderheid over praktijken die je ronduit fascistisch kunt noemen.
Het overzicht van vele mentions m.b.t. @gavimensch: Eveline van Donkelaar. Eentje beveel ik met klem aan omdat ze los staat van de bemoeienissen van derden: @LeoLewin. @FransSuper is ook een mooie, een kerel waarvan ik nog nooit gehoord had.
Prachtig voer voor juristen. Ik zal er hier en daar aan memoreren in het vervolg op dit bericht, dat begint met Joop Zeil, die lange tijd mijn telefoonnummer op zijn bio bij Twitter had prijken onder de noemer “escort service”. In het verleden was hij actief onder @dragonseye. Ook dit spul stamt uit de TL van Dirk Hartman, @rommedoe1 dus. Zijn bijbehorende tweets (zijn account is opgeheven) staan hier: De Dorpsgek Rommedoe – compleet.@Rommedoe1 Kwestie van tijd om zijn wordpress blog om te trekken.


Voor het overige verwijs ik weer naar de blogspot.
1 reactie

Comments RSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: