Het schouwtoneel van Eveline en Ina – deel 2

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Authors
Chimes At Midnight (1965)
According to Jeanne Moreau, Orson Welles delayed filming 
for two weeks due to stage fright.
bron

Waar te beginnen, vraag ik me nu af nadat ik de afgelopen weken stukje bij beetje de volledige geschiedenis heb vastgelegd van mensen die een loflied zingen op de Bataafse cultuur en geesteshouding. Voor of tegen Wilders blijkt geen enkel verschil uit te maken als je hun methodes en hun uitlatingen nader beschouwd. Wat zij verstaan onder links of rechts is grotendeels uitwisselbaar. Hoe breng je dit alles nu duidelijk in kaart is voor mij de vraag.
Laat ik maar eerst een vervolg geven op het vorige stukje, waarin de tweets staan die Ina Dijstelberge en Eveline van Donkelaar wisselden met De Dorpsgek, Dirk Hartman dus. Hun woordenwisseling vond plaats voordat Dijstelberge in staat bleek mijn weblogs bij Google te doen verdwijnen. Wat er precies in die periode speelde wordt me nu pas beetje bij beetje duidelijk. Het blijkt veel schandaliger te zijn dan ik eerst dacht. Vooral het materiaal van en rond @gavimensch geeft veel helderheid over praktijken die je ronduit fascistisch kunt noemen.
Het overzicht van vele mentions m.b.t. @gavimensch: Eveline van Donkelaar. Eentje beveel ik met klem aan omdat ze los staat van de bemoeienissen van derden: @LeoLewin. @FransSuper is ook een mooie, een kerel waarvan ik nog nooit gehoord had.
Prachtig voer voor juristen. Ik zal er hier en daar aan memoreren in het vervolg op dit bericht, dat begint met Joop Zeil, die lange tijd mijn telefoonnummer op zijn bio bij Twitter had prijken onder de noemer “escort service”. In het verleden was hij actief onder @dragonseye. Ook dit spul stamt uit de TL van Dirk Hartman, @rommedoe1 dus. Zijn bijbehorende tweets (zijn account is opgeheven) staan hier: De Dorpsgek Rommedoe – compleet.@Rommedoe1 Kwestie van tijd om zijn wordpress blog om te trekken.


Voor het overige verwijs ik weer naar de blogspot.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: