Zwakzinnige gekken aan het woord?

Katten
Een beetje orde op zaken stellen, het verzameld materiaal inzichtelijker maken kan geen kwaad met het oog op een a.s. rechtszitting, waarbij Herman F. de gedaagde is. Tibaert heeft onomstotelijk aan kunnen tonen wat op internet mogelijk is om iemand van zijn integriteit te beroven. Ik had het geluk, als je het zo noemen mag, dat de daders uit beide hoeken van het politieke spectrum kwamen, daardoor werd het voor onverlaten schier onmogelijk om Tibaert in een bepaald hokje te duwen en kon ik laten zien dat bepaalde methoden bijna universeel zijn om iemand letterlijk uit te schakelen. Breng zijn psychische gesteldheid in het geding dan is het vervolg een koud kunstje.

Door nu zaken onderling te koppelen komt steeds meer boven tafel.

EEN BIJZONDERE TWEET:

 Zeg zwakzinnige gek, kun jij je niet eens bij de geriatrische afdeling van het het ziekenhuis ter stede melden?


Een week geleden gaf ik een raadseltje op, met bovenstaande tweet en wat verdere illustraties. Let nu eens op de tijdstippen van het verzenden van de tweets. Om 17.28 verschijnt Laurent, ook Krapuul, met zijn hoffelijk verzoek. Drie kwartier later reageert André op zijn Krapuul kameraad. En zie, hij gebruikt niet de officiële account van mij, waarop Bruning reageerde, maar een fake account. Gezien zijn commentaar kun je dit een bewuste zet noemen. Hij blijkt op de hoogte van die lasterlijke account en gebruikt ze om mij te discrediteren. Vandaar mijn vraag, wie is hier de zwakzinnige gek? Het oordeel laat ik graag aan de lezer en ter zake deskundigen over.

De bewuste accounts kunt u raadplegen onder @filou_extra (tweets, reacties) en @fiIou_extra. Wie achter deze fake account schuilgaat weet ik niet. Vermoedelijk niet Friedrich Eckhardt, die zeer actief was op dit gebied. Hij schijnt sinds najaar 2013 verdwenen van het toneel. 

Een voorlopige conclusie. André de Raaij lijkt bijzonder goed ingevoerd in smerige zaken m.b.t. Tibaert gepleegd. Dat was al van voor Kutje13. Verder hou ik nu mijn mond. Er komt meer, want sinds het aanmaken van die INDEX is me al veel duidelijk geworden. Zijn relatie met “Perry Verwijst” (@marionvdpoel etc) bijvoorbeeld lijkt me ook geen toevallige, wat ik eerst dacht. Nee… Ook iemand die net als De Raaij aangifte heeft gedaan tegen Tibaert. Enfin, langzaam komt licht in de duisternis.

O ja, ik had gereageerd op die tweet van Bruning, maar helaas heeft de Krapuul kliek ervoor gezorgd dat deze account (en andere) werden opgeschort. Ze zijn overigens nog steeds in de weer met die praktijken. Hier een screenshot uit de bewaarde TL.Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.