Zo vorm je opinie

Pablo Picasso: Le Sauvetage (1932)
In de aanloop tot de verkiezingen vorig jaar was een grote Bataafse geest bezig de Twitter gemeenschap te verblijden met informatie d.m.v. plaatjes. Zoals bekend moet je halve analfabeten niet teveel lastig vallen met teksten waarbij je na moet denken en die je aan het denken zetten. Waarom ook? Deze goed opgeleide Nederlanders, die met hand en tand hun cultuur verdedigen, weten het immers al. Hun lijfblad trimt hen dagelijks om de juiste formuleringen te gebruiken zodat geen vergissingen af afwijkingen van de geldende directieven mogelijk zijn. Ergens een vraagteken bij zetten lijkt zelfs niet te mogen.


“GRIEKEN CHANTEREN EUROPA – Eisen inwilligen of anders jaagt Athene gelukszoekers grens over” – “Bewust vaag om Bondsdag te foppen”

 


Als ze dit gelezen hebben, zijn ze weer helemaal bij de les. Ze weten het nu beter dan welk politicus ook, hun aanbeden Leider uitgezonderd. Wat een wijsheid, wat een debat. Geen enkele twijfel komt bij ze op. Het is zo. Wat? Dat vragen ze zich nooit af.

Die plaatjes dus. Rechters die misdadigers pamperen. Zij, die Bataven (links en rechts zet ik er maar voor de duidelijkheid bij) zouden met straffen wel raad weten. Lukt dat niet nemen ze zelfs het recht in eigen hand. Ze staan, die Bataven dus, boven de wet, althans daar gaan ze vanuit. Een heel stel van dat soort heb ik al mogen meemaken. Precies een week geleden stond iemand van hen terecht in Den Bosch. De man had last van pleinvrees en kwam niet opdagen. Ook waren niet komen opdagen Bataven die ook een aanklacht tegen hem hadden ingediend, maar zelf niet al te zuiver op de graat waren. Eentje van hen noemde me nog onlangs een demente oude gek. Juist, iemand behept met een grote bek en o zo dapper.

Over die rechtszaak kom ik nog wel te spreken. De eis was vier maanden voorwaardelijk voor iemand die mij met de dood bedreigde, voor nazi en pedofiel uitmaakte en mijn familie door de drek sleurde. Met dergelijke gegevens ging een vrouw aan de haal die zich vervolgens als slachtoffer presenteerde. Ze genoot veel steun, links en rechts, van mensen die graag hun rancune de vrije loop wilden laten. Vervolgens werd eigen rechter gespeeld. Had de verdachte voor een tribunaal moeten verschijnen bestaande uit dergelijke mensen, maar met mijn ervaringen, het was hem beslist anders vergaan.

Deze randbemerking even als een van de vele commentaren die te leveren zijn op miserabele praktijken op internet. Was het vroeger hou jij ze dom, nu wordt gezegd, dommen verhef uw stem in mijn naam en alles komt goed. Zover zijn we dus al in de ontwikkeling richting een homogene Bataafse beschaving. Een fascistische…


28 februari 2015
 
Bedankt dat U dit linkse tuig ten koste van ONS geld en leefgenot steunt Remember bij
 

 
campagne voor NOG meer geld naar en hulp aan schurkenstaten als en linksrapalje uit Frankrijk!
 
12 maart 2015
 
Hij is luid en duidelijk! Het neo- communisme aan de macht!
 Een uitgebreidere selectie van deze propaganda die geheel in de geest van de fascist Wilders die namens het volk spreekt staat op dit weblog. Wat zou het volk werkelijk willen? Heeft het wat te willen? Als fascisten aan de macht komen zeer zeker niet. Zou het volk dat weten?


Afbeelding: Pablo Picasso – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.