Een ouwe gefrustreerde gek met een oorlogstrauma

Henry Benjamin’s Car Forest, Beatty, Nevada
Er is weinig inspanning voor nodig steeds weer andere verbanden te laten zien hoe gajes de werkelijkheid naar zijn of haar hand wenst te zetten. 


 


Mooi idee, het verlicht het werk van een advocaat en justitie enorm, TL’s naast elkaar leggen. Jammer, onverlaten wilden niet dat ik zulk materiaal liet zien, enkele maanden eerder al had ik een dergelijk voorbeeld getoond, maar het moest en zou weg. Uiteraard horen in een dergelijke verzameling ook de DM’s en de weggehaalde tweets thuis. Anders wordt het geheel onbetrouwbaar.

Nu weet ik al bij voorbaat wie ongelukkig zullen zijn bij een dergelijke operatie in het geval Tibaert. Van hem is alles wat maar vindbaar bleek gedocumenteerd. Zeer nuttig blijkt nu, daardoor kwam bovenstaande tweet boven tafel van iemand die een jaar eerder nog het een en ander durfde te beweren. Ook hem waren m’n weblogs een doorn in het oog. Het antwoord laat zich makkelijk raden. Veel tijd wil ik niet aan hem besteden, hij geeft slechts zijn mening, beweert ie: @liberaalnico – april 2011 – maart 2015 – “Tibaert” – TL.  

Een ander voorbeeld, ook eentje uit de tijd toen Yollie nog gecharmeerd was van Tibaert: @illmartino – juni 2012 – augustus 2015 – “Tibaert” – TL .  Vanaf oktober 2012 doemt de naam op van Sjaakie. Ach wat ze te melden heeft is bekend, ook bij mensen als Riethof, Dijstelberge en De Raaij, de werkelijke onverlaten op de achtergrond. Dit drietal slaagde erin, wat vooralsnog het PVV gajes niet gelukt was, censuur laten plegen. 

Een zeer fris manneke, die Martino verzeker ik u alvast, knettergek zegt ie. Niet alleen bij deze tweet zal Yollie zeker instemmend knikken. Het genoemde trio eveneens. Bekijk die TL maar eens. Bij het nemen van enkele steekproeven blijkt overigens dat vermoedelijk alle originele tweets van manneke illmartino verdwenen zijn. 


 


Ter verdere illustratie: Dwangneurose en paranoia

Als uitsmijter m.b.t. de betrouwbaarheid , oprechtheid en liefdevolle houding nog deze tweet van Yollie:


 


Ze kent haar Pappenheimers, ook de mensen met wie ze moet samenspannen om haar doel te bereiken tot heil van ons allen. Zeer betrouwbare lieden zijn het, niet alleen die Nico van hierboven of de welbekende fascisten als Friedrich Eckhardt en Dirk Hartman, maar ook deze, waarmee ze zielsverwantschap voelt of voelde…


 Op 13 november 2013 beleefden personen, als hierboven vermeld, de dag van hun leven afgaande op de juichkreten. Censuur via Google. Klagen, kapotspammen over auteursrecht en je zult zien, het lukt. Het was gelukt… 

Een week later gaf ik dit bericht door: 

Lees het maar eens, in de context van het bovenstaande. En verder…Uitgelichte foto: Henry Benjamin – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.