Wat wil die zielige narcist nu weer?

Léon Spilliaert: Poupées devant une ferme blanche (1933)De man heb ik eenmaal op TV gezien. Het ging over Demmink. Voor het overige? Nooit, al was het maar omdat ik zelden Nederlandse TV kijk en zeker niet de commerciële. Via Twitter zag ik wel de aankondiging en via zoeken op Google dit bericht van GeenStijl, want nieuwsgierig ben ik wel.
Niet voor niets ben ik al vijf jaar in de weer om via Tibaert duidelijk te maken wat onverlaten, links en rechts, weten aan te richten om ongewenste geluiden het zwijgen op te leggen. Je hoeft slechts hun schunnigheden richting jou te tonen en je heet haatzaaier te zijn. Vervolgens wordt alles uit de kast gehaald wat maar denkbaar is, de ene leugen op de andere gestapeld. Zelfs de stap naar het politiebureau hoort erbij. Echt, ik verzin het niet, het is de bittere waarheid, alles wordt op z’n kop gezet, volgens de logica van Wilders cs, gretig gecopiëerd door een ongeregeld zooitje van links.

Wat nu? Justitie behandelt slechts strafbare feiten, w.o. die van de beschuldiging van pedofilie. Het proces van verdacht maken, het besmeuren van je persoon en je familie en vrienden, de verspreiding via het geruchtencircuit blijft buiten de juridische gang van zaken. De hand- en spandiensten die worden verleend aan regelrechte smeerlappen eveneens. 

Meermaals heb ik er al op gewezen dat het gif dat fascisme heet zijn werk doet. Het uithollen van de parlementaire democratie blijkt een koud kunstje, justitie is nauwelijks bewapend tegen een vergelijkbare aanval en is niet berekend op cybercriminaliteit. De volslagen loze kreet “vrijheid van meningsuiting” doet de rest. En wat moet de politie, op het eerste echelon met die zooi? Ze weten daar zelfs niet wat Twitter is. Als je dat moet gaan uitleggen, kun je beter opstappen. Begrijpelijk ook, dat ze geloof hechten aan loze praatjes, leugens en bedrog. Immers, hoe moeten ze Wahrheit van Dichtung onderscheiden?

Door dit al trekken de onverlaten bij voorbaat aan het langste eind. Ik heb wel eens voorgesteld speciale internetpolitie in het leven te roepen. Mensen die deskundigheid bezitten op het gebied van de digitale media, in staat zijn zaken na te trekken en waar je je klachten kunt deponeren. Alles in volledige openbaarheid en voor iedereen zichtbaar. Het zal kostbaar zijn, maar ik zie het als de enige oplossing. Overigens, valse aanklachten, en ik heb het vermoeden dat ze de meerderheid vormen als ik het afmeet aan Tibaert, behoren dan ogenblikkelijk tot het verleden. Ook de niet te becijferen maatschappelijke schade die nu wordt aangericht, niet slechts door valse aangiftes, maar door de dagelijkse gang van zaken, waarbij steeds grenzen verlegd worden.

Jammer voor Peter R. de Vries, dan moet hij ander werk gaan zoeken.
 ps

Narcist? Zie de commentaren bij GeenStijl…

Narcist, psychopaat, dement, alcoholist, pedofiel, nazi… De hele riedel heb ik al over me heen gekregen. Ach, moet u maar denken, onverlaten weten hoe ze het varkentje moeten wassen. Ze hebben nooit gedeugd, vermoed ik zo, maar het komt nu in hevige mate naar buiten, dankzij internet.


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.