Zomaar een ingeving

Henri Cartier-Bresson: Griekenland – Cycladen – Siphnos (1961)
Soms, heel soms kom ik op een goed idee. Voordat de rechtszitting in Den Bosch i.v.m. de zaak Herman F. zou plaatsvinden had ik al mijn Twitter spul op een toegankelijke manier op internet gezet om voor mezelf de hele geschiedenis weer helder voor de geest te krijgen. 

Van het een kwam het ander en plots schoot het door m’n hoofd, Eveline van Donkelaar en Maastricht. Dan is in een klap duidelijk wie deze vrouw is, een intrigante van het zuiverste water, en wat ze aanricht. Voor wie haar nog niet mocht kennen, ze twittert onder @gavimensch. Vier jaar geleden kwam ze bij me op bezoek. Ze woonde hier al een paar jaar en was nog nooit bij een Maastrichtenaar op visite geweest, vertelde ze bij binnenkomst. 

Nee, die Maastrichtenaren waren niet gastvrij. Sterker, obers op het Vrijthof lieten Hollanders opzettelijk lang wachten op een consumptie. In winkels waren ze zo onbeleefd haar in het Maastrichts te woord te staan. En dan die kinderkopjes, een schande.

Over Maastricht wilde ze geen woorden vuil maken, ze wist alles al, en een stadstaal spreken, tja, dialect, dat was iets voor primitievelingen. U begrijpt, deze vrouw had te kampen met aanpassingsproblemen en niet een klein beetje ook. 

De toon was gezet en het zou van kwaad tot erger worden, voor een klein deel terug te lezen op mijn weblogs. Waarom? Die vrouw wilde, nadat ik het AD een rechtse krant had genoemd en meer van voor haar onaanvaardbare zaken, zoals de constatering dat Leers er slecht uitzag en dat zionisme geen eenduidig begrip is, me wel even de les lezen. Schreeuwend en tierend kreeg ik haar aan de telefoon n.a.v. dit stukje: Maastricht, de zaterdag voor de verkiezingen. En, dat moest ik vooral goed in mijn oren knopen, van haar kon ik onmogelijk winnen. Ze speelde dat spelletje klaarblijkelijk niet voor de eerste keer. Helaas voor haar, aan dergelijke spelletjes doe ik niet, nog afgezien van spelregels die van dubieuze praktijken getuigen.

Nu terug naar wat ik INDEX heb genoemd, het materiaal op Twitter. Werkelijk een lumineus idee, @gavimensch en Maastricht. Voor wie nog mocht twijfelen aan de geestesgesteldheid van deze vrouw, aan de door haar gehanteerde fascistische praktijken jegens mij, is deze TL alles onthullend. Aanbevolen voor studie over de autoritaire persoonlijkheid: “@gavimensch – Maastricht”.

Nog een aanbeveling, nu aan mijn stadsgenoten. Zoek contact met deze vrouw en u weet binnen de kortste keren waarom Maastricht verschoond moet blijven van Bataven.


 


Het merendeel van dergelijke tweets zie ik nu voor het eerst.  Het zal maar over je gezegd worden. Ik blijf ondanks alles wel vertrouwen houden in het gezonde verstand van de meeste mensen. Maar o, wat laten figuren als Van Donkelaar een spoor van vernieling achter. Treurig dat ze niet gecorrigeerd worden. Dat zulks moeilijk is, begrijp ik, zeker na die bewuste rechtszitting met Herman F., maar dat werkelijk niemand opstaat met genoeg is genoeg is voor mij een raadsel. Juist het omgekeerde gebeurt. Is dat tevens een verklaring voor het succes van Wilders en zijn trawanten?

Eveline van Donkelaar, 17 november 2013: 

Verder blijkt dat op Google Search o.a. mijn dochter tussen de rommel van die Scaf te staan. Dat is het resultaat van het verspreiden van mijn eigen naam. Het pseudoniem gebruik ik al jaren om niet anderen met mijn achternaam te belasten met eventueel commentaar op mijn blogs. Scaf heeft ook foto’s, blogs met copyright en andere zaken overgenomen en vervalst of mee geplagieerd. Elke maand dat we schade ondervinden door het niet kunnen doen van werkzaamheden worden op de smaadschrijver verhaald. Dat kan aardig oplopen. Ik vrees dan ook dat iemands pensioentje er meer op achteruit gaat dan Leers voor ogen had.
 
Hopelijk horen we alleen nog van hem via zijn advocaat of de rechter met een internet verbod voor deze haatzaaier met zijn vele fakeaccounts. Zijn pogingen om samen met zijn gelijkgestemde maten ongeveer 160 mensen van twitter te verwijderen gaan niet lukken. Zijn totale verdwijning van Internet zou de sociale media goed doen.


 


O ja, de strafbare feiten waaraan Eveline van Donkelaar zich jegens mij heeft schuldig gemaakt, zijn niet meer te tellen. De impact voor mij, het doen verdwijnen van mijn geestelijk eigendom en bewijslast met daarnaast de inperking van mijn bewegingsvrijheid op internet en de mogelijkheid tot reageren, laat ik nog maar even buiten beschouwing.


 


Dit en veel meer in de TL “@gavimensch – Maastricht”

Nog wel deze, ik val bij het bekijken van die TL van de ene verbazing in de andere. Wat een schofterig wijf. En zie waarmee ze verkeert en wie ze om haar vingers weet te winden, Riethof, De Raaij, Dijstelberge… Wat een achterlijk zooitje, die lui van Krapuul, met hun mond vol over tokkies en pvv’ers. Je moet maar durven. Nou nee, wat een gore lafbekken zijn het.


 


En ik ben werkelijk sprakeloos…
311c7d00-bbce-44ee-8e34-55c294a40d4b 2

Een update 14 maart 2018…

“Zelfs de politie in Maastricht kent hem en niet van leuke zaken…”. Gelukkig dat er nog eerlijke en oprechte mensen zijn, die deze vrouw volop steunden. U kent ze beslist als u dit weblog gevolgd heeft. Een van hen zei, “de vrouw van de pooier moet er vanaf weten.”

Misschien toch handig als u haar, mijn vrouw dus, een beetje leert kennen. een lieve oma, die als het om kinderen gaat niets te veel is. Ze had me gewaarschuwd voor die haat spuiende oma. Achteraf bezien toch goed dat ik haar raad in de wind heb geslagen. Een lesje in blank, ordinair fascisme hadden we anders gemist. Het gevolg was wel dat schobbejakken mijn accounts bij Twitter deden verdwijnen en kwalijker, ook mijn blogspots, waarop alles gedocumenteerd stond.

Nu mijn vrouw, vorige maand de kleinkinderen op verjaardagsvisite en vandaag zelf op bezoek bij onze kleindochter… 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.