Van het een komt het ander…

Mark Kostabi: “Perceptions and Reality” (1991)
Het doodschoppen niet waard, een geliefkoosde uitdrukking van Friedrich Eckhardt, een persoon waartegen ik i.v.m. met praktijken van het allerlaagste allooi gericht op  mijn zoon, aangifte heb gedaan. December 2011. 

Een van mijn vaste stalkers was gisteren weer op virtueel bezoek. Ook hij vond me het doodschoppen niet waard en wat meldt hij vandaag? Tibaert deed 5 jaar geleden aangifte tegen me. Aangifte? Het is deze tweet:
Vraag, is Teun dezelfde persoon als Friedrich Eckhardt? Vervolgens frappeert het me dat hij op Herman Falkenstein reageert, die onlangs veroordeeld is vanwege zijn activiteiten op internet, o.a. tegen mij. Wat heeft Falkenstein te melden?
Betrekkelijk onschuldig. Niet de moeite waard om er notitie van te nemen. Teun volgt Herman, Teun wordt gevolgd door de voor mij onbekende @geemigreerde die in mijn TL verschijnt en aansluitend op Teun weet te melden:
Er volgt na mijn reactie het bekende ritueel. Verder van geen enkel belang. Maar wie is die @geemigreerde? Hij verkeert nogal vaak met Herman F. en met de bekende types van De Vlieger tot Niemöller en alles daar tussenin of daaronder. Alle schakeringen van extreemrechts, fascistisch zeg maar. Bijzonder illustratief is deze:
Z’n sessie sloot hij gisteren af met:
Enkele uren eerder had Herman F. al hetzelfde doorgegeven via een RT van Joost Niemöller:
U denkt toch niet dat deze mensen dat artikel in Trouw hebben gelezen. Nee, slechts de boodschappers zijn van belang en die worden massaal geRT. Het artikel wil ik wel graag aanbevelen: “Wat nationalisten nooit willen zien”

De TL die volgt op de tweet van Niemöller is ronduit hilarisch, zoveel onbeschaamde botheid, dat kan alleen maar in Batavenland. Bas, de slimme Fries: “Geschreven door die mevrouw van Joop. Sommige dingen negeer ik, dit is zo’n ding.”, waarop Joost repliceert: “Dat dit gewoon wordt afgedrukt in een krant, is ernstig.” Bijzonder ernstig, wacht maar af totdat Bosma minister van Cultuur, Onderwijs en Propaganda wordt. Misschien word je dan zelfs staatssecretaris onder hem. Niet gek toch? 

Echt mensen, die TL van Joost heeft het helemaal. Wat dacht u van deze:
Christian ziet het realistisch, geen knollen voor citroenen. Hij is dan ook een leider, een kleintje weliswaar, van de RPN. Nooit van gehoord? Deze dus:


NOSDe houding van fascisten, deze Christian is er ongetwijfeld eentje, t.o.v. justitie is van zeer bijzondere aard. In hun handen wordt het tot een groot machtsinstrument. Onafhankelijke justitie vinden ze hoogst verdacht. 

Tja, en terug zijn we bij justitie. Wat moet ik er verder van zeggen? Klik eens af toe door, kijk eens hoe en door wie op bepaalde tweets gereageerd wordt en ervaar hoe dat miserabele wereldje in elkaar steekt dat tegen Wilders aanschurkt. Realiseer u dat deze mensen elke dag weer op deze misselijkmakende, asociale toer bezig zijn en niets, maar dan ook helemaal niets bijdragen aan wat dan ook, zeker niet aan het verspreiden aan enige kennis of informatie. Hun besognes beogen slechts om een spelletje te spelen met het aanwakkeren van angst en haatgevoelens. Zelfs het begin van enig begrip voor het onbekende zullen ze terdege de kop in weten te drukken. 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.