Uit de weg ruimen van ongewenst…

Jean-Léon Gérôme: Badscène (1881)
Uit de weg ruimen, daartoe riep een, volgens eigen zeggen, oud-militair van het IDF en medewerker van verschillende inlichtingendiensten op richting Tibaert. Dat was in 2012. Inmiddels is hij veroordeeld tot een boete jegens mij en is hem een voorwaardelijke straf opgelegd van vier maanden. 
Door een RT word ik weer op hem geattendeerd en leg even vast wat hij te melden heeft. Deze man, en vele met hem, ik denk hierbij aan mensen rond de site Krapuul, hebben mij persoonlijk veel schade berokkend. Ze delen allen in de opvatting dat ik psychisch gestoord ben en een gevaar voor de samenleving. Allen dreigen, o.a. met justitie, jegens mij. Dergelijke mensen noem ik fascisten. Hun gif wordt massaal vermenigvuldigd. Juist op dit punt faalt tot heden justitie. 

In mijn ogen ben je medeplichtig aan wandaden als je ze verder instemmend helpt te verspreiden. Correct? 

Hierbij laat ik het voor dit moment. Nu het woord aan Herman Falkenstein en consorten. Hun beschaving is gelukkig, zou ik willen zeggen, de mijne niet…


 Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.