Uit de weg ruimen van ongewenst…

· cultuur, fascisme, justitie
Authors

Badscène – Jean-Léon Gérôme – 1881 
bron


Uit de weg ruimen, daartoe riep een, volgens eigen zeggen, oud-militair van het IDF en medewerker van verschillende inlichtingendiensten op richting Tibaert. Dat was in 2012. Inmiddels is hij veroordeeld tot een boete jegens mij en is hem een voorwaardelijke straf opgelegd van vier maanden. 


Op Twitter ben ik door hem geblokt, maar door een RT word ik weer op hem geattendeerd. Ik leg even vast wat hij te melden heeft. Deze man, en vele met hem, ik denk hierbij aan mensen rond de site Krapuul, hebben mij persoonlijk veel schade berokkend. Ze delen allen in de opvatting dat ik psychisch gestoord ben en een gevaar voor de samenleving. 


Allen dreigen, o.a. met justitie, jegens mij. Dergelijke mensen noem ik fascisten. Hun gif wordt massaal vermenigvuldigd. Juist op dit punt faalt tot heden justitie. 


In mijn ogen ben je medeplichtig aan wandaden als je ze verder instemmend helpt te verspreiden. Correct? 


Hierbij laat ik het voor dit moment. Nu het woord aan Herman Falkenstein en consorten. Hun beschaving is gelukkig, zou ik willen zeggen, de mijne niet…Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: