Uit de weg ruimen van ongewenst…

Badscène – Jean-Léon Gérôme – 1881 
bronUit de weg ruimen, daartoe riep een, volgens eigen zeggen, oud-militair van het IDF en medewerker van verschillende inlichtingendiensten op richting Tibaert. Dat was in 2012. Inmiddels is hij veroordeeld tot een boete jegens mij en is hem een voorwaardelijke straf opgelegd van vier maanden. 

Op Twitter ben ik door hem geblokt, maar door een RT word ik weer op hem geattendeerd. Ik leg even vast wat hij te melden heeft. Deze man, en vele met hem, ik denk hierbij aan mensen rond de site Krapuul, hebben mij persoonlijk veel schade berokkend. Ze delen allen in de opvatting dat ik psychisch gestoord ben en een gevaar voor de samenleving. 

Allen dreigen, o.a. met justitie, jegens mij. Dergelijke mensen noem ik fascisten. Hun gif wordt massaal vermenigvuldigd. Juist op dit punt faalt tot heden justitie. 

In mijn ogen ben je medeplichtig aan wandaden als je ze verder instemmend helpt te verspreiden. Correct? 

Hierbij laat ik het voor dit moment. Nu het woord aan Herman Falkenstein en consorten. Hun beschaving is gelukkig, zou ik willen zeggen, de mijne niet…


Een gedachte over “Uit de weg ruimen van ongewenst…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.