Google schept recht en orde

· justitie
Authors

Wat een zegen, eindelijk is er een instantie die boven de wet en boven de staat staat. Ze oordeelt in haar onmetelijke wijsheid, want ze bezit het alleenzaligmakende algoritme dat elk misdrijf weet te ontmaskeren. Ze gaat tot actie over als dat van haar gevraagd wordt. Zo krijgen we de openbaarheid die wenselijk is, elk tegengeluid zal uiteindelijk verstommen. Leve de fascistische heilstaat, hoezee…

 

Schermafdruk 2016-08-05 04.31.40

 

Hallo, Je blog op http://filou-maastricht.blogspot.com/ is beoordeeld en er is vastgesteld dat het in strijd is met onze Servicevoorwaarden voor HARASSMENT. In overeenstemming met deze voorwaarden hebben we de blog verwijderd en is de URL niet langer toegankelijk. Lees voor meer informatie de volgende bronnen: Servicevoorwaarden: https://www.blogger.com/go/terms Inhoudsbeleid van Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Het Bloggerteam

 

Schermafdruk 2016-08-05 04.27.03 Schermafdruk 2016-08-05 04.26.36

 

U begrijpt, oordelen van Google zijn finale oordelen, verweer is niet mogelijk, is  immers overbodig. Het oordeel van Google is onfeilbaar. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: