Google schept recht en orde

· justitie
Auteurs

Wat een zegen, eindelijk is er een instantie die boven de wet en boven de staat staat. Ze oordeelt in haar onmetelijke wijsheid, want ze bezit het alleenzaligmakende algoritme dat elk misdrijf weet te ontmaskeren. Ze gaat tot actie over als dat van haar gevraagd wordt. Zo krijgen we de openbaarheid die wenselijk is, elk tegengeluid zal uiteindelijk verstommen. Leve de fascistische heilstaat, hoezee…Schermafdruk 2016-08-05 04.31.40


Hallo, Je blog op http://filou-maastricht.blogspot.com/ is beoordeeld en er is vastgesteld dat het in strijd is met onze Servicevoorwaarden voor HARASSMENT. In overeenstemming met deze voorwaarden hebben we de blog verwijderd en is de URL niet langer toegankelijk. Lees voor meer informatie de volgende bronnen: Servicevoorwaarden: https://www.blogger.com/go/terms Inhoudsbeleid van Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Het Bloggerteam
Schermafdruk 2016-08-05 04.27.03 Schermafdruk 2016-08-05 04.26.36


U begrijpt, oordelen van Google zijn finale oordelen, verweer is niet mogelijk, is  immers overbodig. Het oordeel van Google is onfeilbaar. Waar hebben we dat eerder gehoord?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: