Google schept recht en orde

Eugeni Forcano: Canet de Mar, Catalonia (1961)
Wat een zegen, eindelijk is er een instantie die boven de wet en boven de staat staat. Ze oordeelt in haar onmetelijke wijsheid, want ze bezit het alleenzaligmakende algoritme dat elk misdrijf weet te ontmaskeren. Ze gaat tot actie over als dat van haar gevraagd wordt. Zo krijgen we de openbaarheid die wenselijk is, elk tegengeluid zal uiteindelijk verstommen. Leve de fascistische heilstaat, hoezee…Schermafdruk 2016-08-05 04.31.40


Hallo, Je blog op http://filou-maastricht.blogspot.com/ is beoordeeld en er is vastgesteld dat het in strijd is met onze Servicevoorwaarden voor HARASSMENT. In overeenstemming met deze voorwaarden hebben we de blog verwijderd en is de URL niet langer toegankelijk. Lees voor meer informatie de volgende bronnen: Servicevoorwaarden: https://www.blogger.com/go/terms Inhoudsbeleid van Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Het Bloggerteam
Schermafdruk 2016-08-05 04.27.03 Schermafdruk 2016-08-05 04.26.36

 

U begrijpt, oordelen van Google zijn finale oordelen, verweer is niet mogelijk, is  immers overbodig. Het oordeel van Google is onfeilbaar. Waar hebben we dat eerder gehoord?PS

Het vervolg toonde aan dat Google op z’n dwaalwegen terugkeerde. Dat was in het verleden wel anders en met de gevolgen word ik nog steeds geconfronteerd dankzij schorem, zo wensen de fascisten van Krapuul mij te omschrijven, dat niet op haar wandaden wil terugkomen. Gajes toch?

Wat vindt het Openbare Ministerie van een dergelijk gedrag? Smaad, laster en leugens verspreiden, regelrecht bedrog plegen, handen in onschuld wassen, goede maatjes spelen met fascisten als het zo te pas komt, dreigen met justitie, aangiftes doen, andermans woorden stelselmatig verdraaien, iemands integriteit vernietigen, elke vorm van communicatie weigeren, geen verantwoording afleggen over gedane uitspraken en daden, censuur plegen. Moet ik nog doorgaan? Lees dit weblog maar vanaf het begin, dan wordt het hier beweerde glashelder.

Wat een miserabel volk is het, volk waar je niets van verwachten kunt als je niet tot hun sekte hoort. En hoe afficheren ze zichzelf? Het is werkelijk om te huilen.

Gewilde onwetendheid, domheid en kwaadaardigheid liggen in elkaars verlengde. Wat te denken van mensen die hen op hun woord, op hun kreten geloven? Al bij al een deprimerende toestand als je dit alles overdenkt die weinig hoop laat op (politiek) betere tijden. Zijn we dan toch vervloekt?


8 mei 2019

 


 

 

Uitgelichte foto: @ Eugeni Forcano – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.